Spelföretaget köper domänen campaignforpcgaming.com.

Tidigare under dagen uppdagades det att speljätten #EA registrerat domänen campaignforpcgaming.com. Adressen köptes redan i december förra året, men än så länge leder den inte till någon aktiv sajt.

#EA har inte kommenterat ärendet ännu, men namnet får oss att tro att det rör sig om någonting i stil med PC Gaming Alliance - ett gemensamt projekt för att blåsa nytt liv i PC-spelandet signerat flera av branschens stora aktörer, som #Capcom och #Microsoft. Intressant är dock att EA är en av de utgivare som inte varit särskilt sugna på att bjussa pc-spelare på exempelvis demoversioner av flera stora titlar å det senaste. Är det en policy som är på väg att ändras tro?

Det är inte så farligt när man tänker på det. Visst har spelen blivit lättare men det har nog ingenting med konsoller att göra. Det är för att det finns en marknad som inte är hardcore och den är väldigt mycket större än hardcoremarknaden. Angående inve... 23/01 Du har alldeles rätt, inga mer happy meals till trollen. Det känns väl som att konsolerna, framför allt i denna generationen, agerar teknisk bromskloss vad gäller de större titlarna (spel-blockbusters). Vid multiplattforms-släpp är det extremt påtagligt... 21/01 Mata in trollet, som inte har något bättre för sig än att gnälla på ett spel som är riktigt kul på PC ^^. Snyggt är det också. 21/01 Tack för att du delar med dig av din visdom och dessa absoluta, generella sanningar. Jag hade själv riktigt kul med spelet på PC, tillsammans med mina två polare, men jag inser nu att vi hade fel :up: 21/01 Jag hoppas det är något som kan hjälpa PC-spelen, t.ex. en modsida, patchsida, eller något liknande... Vi har redan massvis med projekt, som inte leder någonstans, för att stötta PC som spelkonsol. 21/01 Är bara få med Valve och Blizzard nu. 21/01 Blåsa liv i? Jag som trodde PC-scenen mådde alldeles utmärkt :) 21/01 Tror på din idé, det kan ligga något i den. Om inte annat så börjar konsolerna få några år på nacken. Det känns naturligt att PC:en gör åter intåg igen, det har trots allt hänt förut. 21/01 I call Bullshit! EA har alltid varit emot PC-spel och spel som BC2 failade ju totalt till PC, och inte pengarna tillbaka får man heller. 21/01 Som? Du har nog inte varit med tillräckligt länge för att sett hur Half Life ändrade på hur PC-spelen uformades. Framförallt fps. Har ingenting med konsoller att göra. 21/01
Skicka en rättelse