Det har varit ovanligt tyst ovanligt länge om årets upplaga av Need for Speed. Men i dag kom officiellt besked - som tidigare framspekulerat blir namnet #Need for Speed: Undercover och precis som de föregående fem åren släpps det under andra halvan av november.

I pressmeddelandet talas om att serien återvänder till rötterna, vilket rent konkret betyder polisjakter. Storyn tycks spela stor roll och den amerikanska skådespelerskan Maggie Q har en roll som Fbi-agent. Hon leder dig i jakten på ett gäng internationella förbrytare. Spelet släpps till alla nutida stationära och bärbara spelmaskiner, samt till mobiltelefoner av ej namngiven modell.

Vi får hoppas på att det blir bra. GRID var ju iallafall det bästa jag spelat i racinggenren. 17/08 Men är det inte lite orättvist att vänta sig stora förändringar i bilspel? Vad har du förhoppningar egentligen på kommande bilspel? För tar man ett steg i annan riktning hamnar man t.ex.i något likt TrackMania exempelvis. Eller att man erbjuder något... 17/08 Spelade Hot Pursuit 2 (stavning wtf... kmr inte ihåg x)). Need for speed Underground 2 ... Dom hade ok känsla och stylingen i UG 2 var fan bra! Inte lika skit som alla nya spel.. Ge mig ett NFS UG 2 med GRID körkänslan och medl ite hot pursuit inslag! 16/08 Jag skrev en blogg om NFS-serien inför Pro-street och vad jag skrev då verkar fortfarande stämma. EA fortsätter att dränka NFS-serien i träsket av skitspel. Släpp den jävla street-racingen och släpp ett spel i samma anda som NFS2 eller Hot Pursuit 2. 16/08 Haha, hade ju varit ballt med nfs online, bara man inte hade gjort så att alla 100 000(miljoner?) spelare spelade på samma server :P skulle nog bli lite kaotiskt :P 16/08 TNFS är och förblir bäst! Minns nostalgiskt filmsekvensen med polisen när man vart stoppad för fortkörning ;) 16/08 Colin McRae DiRT är ju också en contenter. 16/08 Det blir ett köp i slutet av november för mig då 16/08 Jag gillar NFS, Prostreet var helt ok..haft många roliga timmar med det tillsammans med G25 väntar med spänning på Undercover 16/08 Hit med NFS: Motor City Online istället! :P Där var ett spel man glömt, floppade ju sjukt hårt. :) Måste vara kul för dom som sitter på EAs olika avdelningar, att varje år producera samma spel. Måste bli drygt att bara hålla på med NFS every workday.... 16/08
Skicka en rättelse