Brittiska Gamers' Voice anmäler Call of Duty-utgivaren till myndigheten för rättvis handel på grund av en "aldrig sinande lista med problem".

Konsumenträttsgruppen Gamers' Voice meddelar att de släpar #Call of Duty: Black Ops-utgivaren #Activision inför brittiska myndigheten för rättvis handel, The Office for Fair Trading, på grund av spelets "aldrig sinande lista på problem".

Det är Windows- och Playstation 3-versionerna som avses. Beslutet togs efter att ett öppet brev som konsumentorganisationen skickade till den skandalomsusade utgivaren "helt ignorerats" enligt gruppen. Meddelandet tog i detalj upp de svårigheter och problem som vissa Black Ops-köpare säger sig ha ställts inför. Utvecklarstudion #Treyarch har sedan tidigare medgivit att man haft tekniska problem med spelet.

Den allra senaste patchen sägs ha gjort anslutningsproblemen gällande onlinespelsmatcher än värre till PS3-versionen.

– Helt uppenbart är att CODBLOPS var ett av de största, om inte det största, släppet under föregående år. Vilket självklart leder till fler som spelar och större chanser för buggar att hittas, säger Gamers' Voice.

– Vår åsikt är att det inte spelar någon roll hur stort ett spel är. Det borde inte släppas "ofärdigt" eller med buggar som gör spelet ospelbart. Ord som vi har läst i mycket e-post skickad till oss den senaste tiden.

Organisationen hävdar också att delar av hela Windows- och PS3-communityn utnyttjas som "speltestare", fastän de betalat för sin produkt. Klagomålet kommer att skickas till alla kontor som sysslar med att försvara konsumenträtt i Storbritannien.

Har inga problem med Cod blackops, kör fullt på allt har quad 2.4 ati 5770 4 meg ram någon frysning ibland annars inga problem 31/01 Det är självklart att det är tragiskt när någonting släpps som "ofärdigt" eller "buggigt". Och CODBLOPS har problem med nätverkshanteringen, så mycket är klart. Det hjälper inte heller särskilt mycket att GameServers som har ensamrätt på servrar har pre... 29/01 JAg köpte det till min PC och spelade utan problem till den dag jag bestämde mig för att byta operativsystem från XP till WIN 7 Nu är spelet helt ospelbart. Jag får extrema lagg som är relaterade till ljudet. Så fort jag skjuter eller nån nära mig skjut... 26/01 Tycker det är underhållande med alla "men den fungerar kanon på min <insert spec>". Det är just det som är poängen. Det är väldigt random med vilka spelet inte flyter hos. Oavsett vad folk har för specs så hittar man folk som spelet inte flyter bra alls... 25/01 fungerar bra på min ganska utdaterade dator... ? 25/01 Samma här. Har inte upplevt några problem alls på min PC, har haft Black Ops sedan det släpptes. Och min dator är kraftfull, men knappast top notch längre. AMD Quad-Core 2.2 GHz, 4 GB, 64-bitar och en Radeon HD 5850. Kan lagga till lite någon enstaka... 25/01 helt rätt sätt dit dem! 25/01 Vet inte vad folket med quad core-CPUs och nVidia 280 GX gör med sina datorer, men Black Ops funkar felfritt på min Macbook Pro med medium/high-inställningar. http://trollfaceshirt.nilzone.org/images/trollface_animation.gif (http://trollfaceshirt.nilzon... 25/01 Jag ger fan i å köpa mera spel nu. Tycker det har gått för långt. Battlefield 1942 och BF 2 är det jag håller mig till. 25/01 köpte skiten till 360 och knappt spelat det sedan den veckan det kom. same old story fast sämre. slutade med att jag satte mig med cod4 igen. lär inte köpa så många fler spel från Activision på ett bra tag. 25/01
Skicka en rättelse