L.A. Noire-premiären presenteras i en ny trailer - se den i FZ:s filmavdelning.

När ett filmklipp med releasedatum för #L.A. Noire i helgen slank ut på nätet i förtid fick #utgivaren snabbt Youtube att plocka ner rullen i fråga. Man följde den usprungliga planen att släppa filmen och releasedatumet först i dag, så nu kan vi sluta låtsas att vi inte vet något och glatt förkunna att L.A Noire släpps den 20 maj i Sverige (den 17 maj i Nordamerika). Nedan har du den försvunna och återuppståndna filmen.

[video=7011]

Meddelandet kommer i ett rykande färskt pressmeddelande signerat utgivaren #Rockstar, och företagets chef Sam Houser tycks ytterst nöjd med beskedet.

– LA Noire bryter ny grund för oss. Dess intensiva blandning av action och äkta detektivarbete utmanar genrekonventionerna och skapar en unik och fängslande thriller, säger han.

L.A. Noire utspelar sig i efterdyningarna av andra världskriget i ett becksvart Los Angeles, befläckat av våld och korruption. Thrillern blandar lösande av brott med ledtrådsfinnande, biljakter och skottlossningar. Ett "revolutionerande" förhörssystem där spelarna kan läsa karaktärernas känslor för att avslöja sanningen utlovas också, samt över 50 timmars inspelad dialog.

Skicka en rättelse