Nysläppta onlinerollspelet Sony Online Entertainments snabbast säljande titel någonsin.

Idag publicerades FZ-recensionen av #DC Universe Online och vi var mäkta positiva. Försäljningsframgångarna har inte låtit vänta på sig – titeln är #Sony Online Entertainments bäst säljande någonsin.

Som inte "problemet" med slutsålt i de fysiska butikerna vore nog, så har superhjälte-liret också blivit förra veckans bäst säljande spel via Steam. Om du testat, vad är dina intryck så långt av kostymfesten?

Har nyligen införskaffat detta lir och är nu level 9 som villain på Bloodstorm och jag måste säga att detta är bland det roligaste MMORPG spelet på väldigt länge! Visst är det lite buggigt ibland men det har ju precis släppts så ha tålamod! Karaktärsyst... 26/01 Betan var fett najs :) spelet är fett kul,för att man ska kunna tycka att det e najs måste ju man såklart ha sett /läst nåt av Dc innan :) 25/01 Det är i så fall bara i tutorialen som de bara står och tittar. Tycker alla mobsen aggrar som satans i vanliga fall. Kan stå och slå på en så råkar man komma lite för nära en grupp andra mobs, sen har man värsta gängbråket!! :evil: 25/01 Det blir inget demo på några månader kan ni nog vara rätt säkra på då det är vad som gäller alla MMO-spel. Skoj att dom får lite stålar så dom har råd att supportera spelet helhjärtat. Med ett habilt 24/7 team på denna titel så kommer många av dom som... 24/01 Köpte detta hos Direct2Drive efter jag läst recensionen här på FZ. Måste säga att jag är besviken. Känslan i karaktären var mycket bättre i Champions Online (vilket jag tröttnade på illa kvickt). Sen så känns det inte som man har kontroll på karaktären... 24/01 Det tror jag också, TB fick mig att skaffa spelet. Har inte spelat annat än DCUO ett break från WoW till jag når max lvl i DC. Mycket bra spel jag hoppas att de kommer släppa mer innehåll i patchar eller tillägg. City of heroes var skräp men det här klo... 24/01 Tänkte efter lite till och kom till en annan slutsats. Att detta spelet klarade sig såhär bra i denna konkurensen...en stor del av förtjänsten måste ha varit totalbiscuits och Jesse Coxs extremt framgångrika DC universe beta youtube filmer. Dom har vari... 24/01 Jag visste att ifall någon skulle lägga ner lite tid och pengar på ett konsoll MMO så skulle det bli en storsäljare. Om DC universe fortsätter gå i rätt riktning kan vi nog räkna med en explosion på konsoll-mmo marknaden inom några år, tror jag åtminsto... 24/01 brukar dyka upp trial versioner efter ett tag men inte direkt efter släpp 24/01 Finns det ett demo? Jag vill inte köpa grisen i säcken igen... City of Heroes var ganska keff,, så även Star Trek Online. Plus att jag fortfarande har bitter smak efter APB som jag bara fick 7 timmars speltid på innan de la ner servrarna. 24/01
Skicka en rättelse