Dead Rising-Frank var länge påtänkt som bonuskaraktär men ströks i sista sekund – Phoenix Wright kan dyka upp som DLC-figur.

En 3DS-version av #Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds är "inte omöjlig", enligt producenten Ryota Niitsuma. Det skulle dock kräva en hel del eftertanke för att få det snabba och fartfyllda spelet att passa på det lilla formatet.

– Marvel vs. Capcom 3 är ett spel med högt tempo. Det kräver mycket data och väldigt mycket processorkraft på grund av alla effekter och de upp till sex karaktärerna som kan vara på skärmen samtidigt, säger Niitsuma.

– Jag vet inte om det verkligen är bekvämt för spelaren att ha detta i 3D-grafik. Det finns en del saker att tänka på. Det är helt uppenbart inte omöjligt, men det kräver lite eftertanke.

Under slagsmålstitelns utvecklingsfas var #Dead Rising-Frank länge påtänkt som en av slagskämparna, men han ströks i sista stund eftersom utvecklarna behövde prioritera andra saker. Men #Capcoms DS-älskling Phoenix Wright kan mycket väl komma att dyka upp efter lansering som nedladdningsbar extrakaraktär.

– Phoenix Wright är en känd serie – särskilt i Europa, faktiskt. Det skulle vara intressant att se honom, även om han tydligt saknar antalet rörelser som krävs [i ett fighting-spel]. Men om Marvel vs. Capcom 3 går bra är han definitivt uppe på listan som en av tänkbara karaktärer att lägga till, om chansen ges.

Vilken eller vilka Capcom-karaktärer tycker du skulle vara lämpliga att få en sen inbjudan till den stundande bråkmakarfesten?

Skicka en rättelse