Från Games Convention i Leipzig får vi höra att #Funcom officiellt tillkännagivit att den första expansionen till #Age of Conan: Hyborian Adventures är under utveckling och planeras släppas nästa år. Några detaljer kring tillägget har det inte yppats något om, men norrbaggarna bjuder åtminstone på en konceptbild som lämnar fältet öppet för tolkning.

Funcom har också släppt en hög bilder som visar skillnaden i Conan mellan DirectX 9 och en kommande version av spelet som stöder DirectX 10:

Slår du ihop Wow Och age of conan Skulle det bli det ultimata spelet Dvs Bra story Snygg grafik Något o göra vid 80 vettig lvling 29/08 Ytterliggare en tankeställare, Funcom aktien rasat från ca 55:- ner till 14:- på ett par månader. http://www.avanza.se/aza/aktieroptioner/kurslistor/aktie.jsp?orderbookId=52688 8) 28/08 Men, haha, du måste skoja... wow och eq2 är ju inte äns på samma karta. Varje gång man loggar in på wow så är det löjligt mycket glin som spamar och lever fan i alla kanaler... Nu tog du allt i... förutom att det är en dålig jämförelse :P 26/08 fett va najs, längtar efter expansion! 26/08 ' WoW var inte menat att va ett PvP-spel på samma sätt som WAR. Blizz har ju försökt sig på PvP med Arena, och nu med Lake Wintergrasp, men de säger fortfarande att den största delen av spelet är PvE. 26/08 Jamen hur roligt är det då att hålla på med pvp när striderna är lika tråkiga som i wow.....nej tack...det ska vara lite inlevelse och playerskills, aoc ftw. 26/08 Ospelbart och du nådde level 80? ;) 26/08 Jag förstår verkligen inte dig? vad då orättvis, alla andra spel som släpps döms lika hårt, är spelet trasigt, sakanr content, o.s.v listan kan göras lång , så ska dom fan ha skit för det, jag la ut mina surt förvärvda pengar på den här smörjan, inte... 25/08 Opinionsundersökningar görs i Sverige med en befolkning på 9 miljoner, där mellan 1000-2000 personer tillfrågas. Det viktiga är inte så mycket antalet personer som deltar i undersökningen (900 personer är fullt tillräckligt i teorin för AoC), det viktig... 25/08 Nu syftade jag på att 900 av en miljon (kan det stämma) av AoC's spelare hade svarat. Det är ett rimligt antal för en funktionell statestik. Dock är det annorlunda om 900 av WoW's spelare hade svarat. 25/08
Skicka en rättelse