Den utbredda tron att #Metal Gear Solid 4 skulle bli den sista delen i sagan om Solid Snake kan vara fel. Ryan Payton, assisterande producent och nyligen avhoppad från #Kojima Productions antyder i en intervju med Kotaku att Metal Gear Solid 5 är på gång. Han får frågan om det är något han skulle velat ha gjort hos Kojima och svarar följande:

Det är tungt att inte vara inblandad i MGS5, men jag är fullständigt säker på att Hideo Kojima, Ken Imaizumi och vårt fantastiska team kommer svänga ihop ett till fantastiskt spel. Jag kommer stå och hurra bredvid.

Yttrandet tas lämpligen med en nypa salt; det har hänt förr att uttalanden senare dementeras som felcitat eller orala typos.

Beträffande MGS4 förklarade upphovsmannen Hideo Kojima nyligen i en intervju att han är less på frågor om huruvida spelet kommer portas till Xbox 360.

Det är svårt att återskapa samma MGS4 på nuvarande 360, på grund av mediets storlek och andra saker. Tekniskt sett är 360 väldigt annorlunda från PS3 och eftersom MGS4 är optimerat för PS3 är det förmodligen inte möjligt. Men det som stör mig i fråga om det här med PS3/360 är att det inte handlar om hårdvara - jag vill att folk ska se till själva spelet. Ibland önskar jag att jag arbetade med pc så att jag slapp frågor om hårdvara och plattformar.

Skicka en rättelse