Obekräftade uppgifter säger att Halo 4 är under utveckling hos #Gearbox Software och att det kommer bli lanseringstitel till nästa generation Xbox, inofficiellt kallad Xbox 720. Detta svulstiga påstående står att finna i oktobernumret av The Official Xbox Magazine, skriver flertalet spelsajter.

Det ligger en viss logik i ryktena. I februari skruvade Gearbox-bossen Randy Pitchford på hypekranen med ett uttalande om att företaget har ett mastodoontprojekt på gång. Vi citerar:

I've started a new project. It's big. It's, like, look-at-our-line-up-and-imagine-something-even-bigger kind of big. I'm Directing it myself. I can't mention it publicly yet. When you find out what this is, you'll likely agree that I can't oversell this one.

Halo 4 på en ny konsol - nog skulle det kunna leva upp till det lätt euforiska uttalandet. Framtiden lär utvisa om Xbox-tidningen har rätt. Och om så är kommer ett officiellt besked sannolikt dröja ett bra tag till; Microsoft har ännu inte presenterat någon efterföljare till den snart tre år gamla Xbox 360-maskinen.

Gearbox lägger för närvarande sista handen vid #Brothers in Arms: Hell's Highway. Dessutom snickrar de på co-op-shootern #Borderlands och actionliret #Aliens: Colonial Marines.

Många här säger at halo 1 2 och 3 är väldigt lika håller med men av nån anledning tycker jag ändå de är de bästa spelens som finns. Kan spela halo 1 2 å3 i timmtal på en dag utan att tröttna och tror inte det kommer att bli samma känsla med gearbox istä... 09/10 Jag vill ha Halo Kart, Halo Party, Master Chief Tennis, Halo Golf, Paper Chief, Super Smash Halo, Dr. Chief etc. :D I LOVE HALO! 29/08 Halo är så jäkla överskattat. Förstår inte vad som är så speciellt med det. Och då har jag spelat igenom både 1an och 2an. 28/08 Bungie gör ju inte Halo wars hörru ;) Ensemble Studios gör Halo wars och det är jag glad över. Dom har fått Age of Empires serien så himla god så Halo wars borde bli lika bra som Age 2 :) 28/08 Jag vill ha Opposing Force: Source. :( 28/08 Jag väntade otåligt på Halo till pc ända sedan man såg första videon från det. Sen byttes det till consol. Okej det får de väl göra bara det komme till pc! 1.5år senare kom det till PC. Jag älskade det både i singleplayer, men framför allt multiplayer.... 28/08 Gaaah! ge mig nuuuuuuuu! Halo freak sedan 1:an, fan va fitn det skulel vara med en 4:a i serien, får gärna komma några Halo spel till. 28/08 Halo ett enligt mig var ganska ok när det kom till xbox , och jag spelade igenom det några gånger coop och så. 2an kom och jag såg fram emot det. spelade igenom det nån gång och körde sedan på live , vilket var skit kul , ett av dom bästa spelen på live... 27/08 Gearbox är kung efter Opposing Force och BiA-spelen. 27/08 O.O HALO 4, VILL HA!!!! har varit halo freak sedan ettan kom ut, och det e INTE överskattat :( men det kunde komma lite nytt och jag tycker att Bungie skulle gort 4:an me.... men dom gör ju Halo wars och det e ju bara ett rykte.... hoppas att Bungie kom... 27/08
Skicka en rättelse