Många fans tyckte att Final Fantasy X-2 fjantades bort. Square Enix lovar att uppföljaren till Final Fantasy XIII blir något helt annat.

I japanska Dengeki låter Square Enix hälsa att #Final Fantasy XIII-2 blir betydligt mörkare än det lättsamma #Final Fantasy X-2, vilket innehöll glättig j-pop och minispel med färgglada ballonger.

Historien kommer att fokusera till stor del kring gudinnan Etro och många bekanta ansikten från #Final Fantasy XIII kommer att dyka upp - men flertalet kommer inte att vara som du minns dem. Striderna kommer att vara originalet troget, även om vissa förändringar kommer att meddelas längre fram.

Square Enix berättar också att de har lyssnat på kritiken de fick på Lightnings senaste äventyr. Spelet släpps i Europa till både Playstation 3 och Xbox 360 någon gång under nästa vinter.

[video=6987]

Tyckte FFXIII var okej, trots de många icke-FF momenten så var det ett okej JRPG, hoppas bara dom gör uppföljaren mer troget serien. En världskarta någon? eller vad sägs om Ultima, Omega? Ja tack säger jag. 26/01 Jag tyckte FF XIII var ett helt okej spel, det hade sina brister men om dom inte sjablar till det med detta så tror jag att det kan bli en bra uppföljare. 26/01 Hoppades på en uppföljare till XIII. Final Fantasy kunde jag inte bry mig mindre om. 25/01 Jag kollade in trailern när den kom på japanska det slog mig: 1. Va fan visar de slutet på ett spel för? det är ju inte som "det nya materialet" förklarar eller liknande :/ de kunde släppt det för sig. Nu läste jag denna och det blev ungefär: 2. Va? gud... 25/01 Jag med:( 25/01 Om det är lite mörkare story jämfört med XIII så kan jag nog kolla in det, men nu står det X-2 så jag är lite tveksam, Versus ser fortfarande ut att bli bättre på alla sätt och vis. Also; melachi, det är nog du som behöver skärpa till dig lite om du ska... 25/01 Så länge de inte har en 18-20 timmar lång intro till striderna faktist BLIR INTRESANTA! Fixar e den biten så är striderna inga problem, då det faktist blev bra mot slutet. Fixar de också så att allt inte är enbart att gå rakt fram, vist bryr mig inte... 25/01 Orätt behandlad? Jag menar herre min skapare fick Fredrik dig att klicka in på en artikel helt i onödan!? Världen går under och grisar flyger och helvete fryser till is för melachi fick inte läsa om en uppföljare till XIII 25/01 FF13 2010 mest linjära spel. 25/01 Vafan? Du fattar väl att det finns ett spel som heter X3?? Du kan väl skriva FFXIII.......... Satt och undrade vad fan X3 version 2 var för något.... Jävla cp Frederik. Var inte så jävla lat, skärpning. 25/01
Skicka en rättelse