Vackert onlinerollspel. Tera! Spelets åtta klasser går nu att beskåda i vårt dignande smörgåsbord till filmarkiv. En film för varje klass.

Onlinerollspel är något som ligger er varmt om hjärtat är något som är ganska lätt att utläsa. #Tera från #Blue Planet Software är ett i mängden som sticker ut bland annat med hjälp av maffiga politiska system och ett läckert bruk av Unreal Engine 3. I vårt arkiv har det nu äntrat åtta fräsiga filmer som alla visar upp varsin klass i liret. Så, vad väntar du på?

Klass 1 - Warrior
[video=7035]

Klass 2 - Lancer
[video=7037]

Klass 3 - Slayer
[video=7033]

Klass 4 - Berserker
[video=7034]

Klass 5 - Sorcerer
[video=7036]

Klass 6 - Archer
[video=7038]

Klass 7 - Priest
[video=7040]

Klass 8 - Mystic
[video=7039]
Klass

Gillar denna typ av targeting osv, och några klasser såg kul ut. däremot så vet jag att jag förmodligen inte skulle stå ut i längden; det är något med asiatiska (mmo)rpgs som får mig att tappa intresset rätt fort, även om jag kan vara underhållen en kor... 26/01 Mer grind än wow :P men max level är 50, och att nå 38 tog de flesta som spelade mer seriöst på en vecka. lv 38 var max leveln på koreanska open beta. Spelets fokus är just questande & dungeons, samt lite politiska system så inte precis något nytt under... 26/01 Självfallet får man ha pandor i spel i Kina, men däremot måste man betala en avgift till kinesiska staten för att få ha det på grund av deras påhittade upphovsrätt. 26/01 Det här är i princip Lineage III, enligt lite jag läst iaf. Dom använder/byggde mycket av det på kod som fanns till ett L3, som dom senare inte fick göra av någon anledning eller liknande. Sen ang grind osv, tydligen ska spelet "väst-anpassas", rewards,... 26/01 Är denna en förbättring på Lineage eller Aion? Är tveksam att denna kommer komma långt. Kanske längre än Age of conan knappast men men. 26/01 Panda? då var kina kört då... 26/01 Från vad jag vet så har folk I koreanska betan sagt att det är väldigt enkelt att lvla, samt så är det ju en beta också, kan ha gjort processen snabbare för just det. Tror dom har sagt dock att dom siktar på att inte göra det grind-heavy då dom vet att... 26/01 Riktigt sugen på att se hur det här spelet tar sig. Gillar hur de mixar Action med MMORPG. Hoppas på europe beta snart, rädd för att det är för mkt asiatiskt grind osv. 26/01 Tera är definitivt ett spel att hålla koll på om man gillar asiatiska MMO. Det har en sak som är rätt ovanlig, nämligen inget vanligt targeting system där man har en motståndare "cirklad". Här är det delvis fps targeting som gäller, speciellt för ranged... 26/01
Skicka en rättelse