Som vi alla vet står rock 'n' roll för synd, hädelser och andra otrevligheter. Om du råkar vara kristen och måttligt liberal kan det därför bli problem att njuta av osedligheter som Guitar Hero och #Rock Band. Men sajten Digital Praise sitter på en lösning vid namn Guitar Praise - ett musiklir med idel kristna band i låtlistan.

Guitar Praise - bäva månde EA och Activision

För 100 dollar får du sjunga och lira fler än femtio Sankte Per-säkra hitlåtar, till exempel "All the earth will sing your praises", "Jesus freak" och "Savior". Låttexterna syns på skärmen och sägs representera kristna värderingar. Men du får bärga dig ett tag innan du ger dig i kast med nästa herre på musikspelstäppan - spelet släpps i mitten av september.

Straw man. 04/09 I de flesta u-länder, som en stark majoritet av jordens befolkning tillhör, växer psykologer som äpplen på träden. Dessutom är de helt kostnadsfria, så gemene man har råd att besöka dem. 02/09 Är det inte bättre att låta dem prata med en psykolog, som faktiskt är utbildad för att ta hand om sånt? 01/09 Jag tycker att alla religioner ska få finnas... Dom flesta behöver en gud för att bearbeta sina trauman (krig, katastrofer, död). Det verkar som dom flesta som utövar någon religion gör det i lagom mån, det är endast dom få extrem idioterna i vissa reli... 31/08 Är det inte tämligen svårt att hålla en diskussion i monologmediet nummer ett, nämligen bloggen? 31/08 Flera inlägg har blivit borttagna. Vänligen håll diskussioner om teologi borta från denna tråd och uttryck dem istället i bloggarna. Tack. 30/08 Det är väll inte riktigt helt sant, mängrekland hade under perioder en liberalare sex syn, dock inte samma för kvinnor som både i grekland och rom var lika förtryckta som de flästa andra ställen under samma period. Dock så hade mänen fruar för att göra... 30/08 Jag blir ledsen... 30/08 Tja, dem gamla romarna hade en väligt liberal syn på det här med sex. Det var inte tabu för människor att ha samlag med likkönade. Det vill säga när dem dyrkade dem "hedniska" gudarna innan bibeln kom och pes... eh välsignade detta rike. Vill nog påstå... 30/08 För att citera Max Peasey, "inga gudar hava jämte mig, det betyder ju att det finns fler än han, svårt med ett budskap som motsäger monoteismen" 30/08
Skicka en rättelse