Biowares största projekt någonsin ryktas anlända i början av hösten.

Obekräftade uppgifter gör gällande att #Biowares hett efterlängtade Star Wars-MMO #The Old Republic släpps i september, rapporterar brittiska MCV. Ryktet kommer enligt sajten från flera källor nära utvecklingsprocessen.

Om ryktet visar sig stämma blir det ett något senare releasedatum än vad många, inklusive #EA-bossen Joe Riccitiello, först trodde. Våren 2011, som det talats flitigt om fram till nu, ska således inte längre vara aktuellt.

Det utdragna arbetet med #Star Wars: The Old Republic rönte stor uppmärksamhet förra året då en anonym anställd hos #EA under aliaset EA Louse förutspådde att spelet "kommer att floppa".

Jag spelar hellre "Knights Of The Force", en Jedi Academy mod... 27/01 Med tanke på hur lite de visat hittills vill jag påstå att det var naivt att räkna med en vårrelease. Ska ju vara en längre beta och lite sådant först, annars får vi bara en buggig hög med skit. Så du baserar ditt intryck av en video som tvingades fram... 27/01 +1 27/01 http://swtor.com/community/showthread.php?t=255000 Fortfarande våren 2011 som gäller, enligt Bioware. För egen del får dom gärna snickra på spelet fram till 2012, bara det blir bra. 27/01 Betan har väl inte ens dratt igång. Hur skulle de hinna till våren då? Helt klart verkar September stämma iså fall 26/01 http://www.gametrailers.com/video/gc-09-star-wars/55339 Du har alltså inte sett den trailern? Det ser så otroligt slött och segt ut. Det är inte bättre i filmen där man gömmer sig bakom skydd heller. Jag är stor fan av RPG spel i stilen kotor. Men känns... 26/01 blir så jävla arg på min mac 26/01 Det vore tråkigt om det skulle försenas. Och allt jag har att säga om EA Louse är: successful troll is succesful. Håller med. De borde göra om spelet från scratch i CryEngine2, eftersom grafiken jämt har varit the Unique Selling Point i BioWare-spel.... 26/01 ROCK n ROLL,,,, 26/01 hade verkligen velat ha detta till våren.. är egentligen enda spelet jag verkligen verkligen verkligen sett fram emot på några år nu Fan att man ska vänta till nästa vinter igen usccchhhh.. det positiva är väl att man kommer ha något att spela i början... 26/01
Skicka en rättelse