Den uppdaterade version av #Battlefield 2-modden Project Reality som vi rapporterade om i går har släppts. I vanlig ordning väntar en mastig nedladdning, faktiskt så biffig att uppdateringen delats i två. Den sammanlagda storleken hamnar på omkring 2,6 gigabyte. I detta ingår ett lass nya vapen och verktyg, fordon, alternativ för commandern, fem nya spelformer och, inte minst, fem nya banor. Som grädde på moset har förstås ett gäng problem åtgärdats.

Filerna tankar du enklast från vårt filarkiv. Om du vill få tag på serverfilerna måste du registrera dig på moddens hemsida och tanka dem därifrån.

[fi=7136]
[fi=7134]

Tydligen är det väldigt många som har problem med CTD (crash to desktop) när de kör den nya versionen. 02/09 Grymt bra mod.. En ny patch behövdes verkligen, kul att se att dom fortfarande jobbar med modden. 01/09 PR är faktiskt vad BF2 borde ha varit från början. Nämligen ett riktigt bra spel. De har fått ordning på i princip alla buggar som går att fixa som t.ex. hitboxes (Man träffar där man siktar, tack och lov). En fördel med den tre år gamla motorn är att... 01/09 Gillar den nya versionen. Flera av banorna är riktigt bra och känslan är sååå grym. När en stridsvagn skjuter mot en byggnad du befinner dig i så är det KRAFT. Man blir verkligen skraj när man råkar springa på en APC eller stridsvagn. 01/09 Version 1.41 av BF2 krävs för att lira PR! 01/09 måste man ha nyaste BF 2 versionen för att kunna lira P R ? Vill ju gärna spela i samma squad som de där brittiska officererna nån snacka om :P O nu ska ja peppa mig med nåra avsnitt av Generation Kill medans jag väntar på att nerladdningarna ska va kla... 01/09 Får crash to desktop efter en stunds spelande. Synd för den nya versionen ser riktigt bra ut. EDIT: Fick ordning på det efter nya drivare till grafikkortet. EDIT2: Trodde jag... Fortfarande CTD efter en stunds spelande. Har provat att ändra till medium-... 31/08 Den här versionen av PR har faktiskt ändrat menyernas utseeende ganska radikalt. Kanske dags att ladda ner och ge den ett försök? 31/08 Jag skulle verkligen vilja testa modden men jag orkar fan inte interfacet i BF2... Är ett helvete att bara joina en server ibland. Måtte nästa Battleifield ha menyer likt HL2 eller liknande. 31/08 Hade längtat ett bra tag efter PR 0.8 och nu efter två dagars spel är jag huvudsakligen nöjd =) Tycker dock att det är synd att de nerfat suppression effect, det var ju en av sakerna som skiljde pojkarna från männen i 0.7 ...:) Men enligt en dev jag spe... 31/08
Skicka en rättelse