Det är mindre än en månad tills dess att #Warhammer Online: Age of Reckoning släpps och servrarna öppnar sina portar för vad som verkar bli tusentals och åter tusentals av hungriga mmo-gamers.

Förhandsbokningen rullade igång i torsdag förra veckan och oavsett om du förhandsbokar eller fortfarande velar något hoppas vi att du inte missat vår Warhammer Online-tävling som inleddes i lördags. Det återstår bara två dagar innan vi stänger den.

Observera att fråga två gäller en funktion som inte kom med i det färdiga spelet. Du får dock fortfarande luska reda på vilken det var.

Detta är ju perfekt, nu till skolstarten och att CE är slut i butikerna kan inte bli bättre... 10 vinnare, jag har en rätt stor chans att vinna =) 02/09 Varför skulle man, då spelen skiljer sig sjukligt mycket på mer än ett par punkter? Allt i slutändan handlar om smak. De tuffa pojkarna som vill ha splatter spelar conan, och vi fjollor håller oss till WoW. :) 02/09 Får se om jag vinner :), växte upp med Warhammer gubbar på väggen och golvet. Är så taggad nu när spelet har kommit :) Fast har alltid otur med tävlingar :( 02/09 Precis wow är absolut inte krävande säker 5-10% av alla wow spelare har ett fx5200 eller annat gammalt budget grafikort. Säkert hälften vet inte vad dom har överhuvudtaget. Därimot är wow väldigt efter i utvecklingen, tex dynamiska skuggor kommer nu för... 02/09 Wow och hl2 är inte precis krävande :P Så det säger inte mig mycket iallafall om du berättar att du klarar det. 02/09 Angående er som är rädda för vad WAR kommer att kräva av er dator så finns systemspecs här (http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_online). Imo krävs inte mycket mer än en brödrost för att driva spelet :> 02/09 Jämföra spel kan man förstås göra. Men det skulle krävas en sjujäkla massa jobb för att få till ett någorlunda vettigt slutresultat. - Testet ska helst göras av flera personer för att ge en bredare bild. - Mallar för vad som ska bedömas måste tas fram.... 02/09 Skulle vara roligt om Fz kunde jämföra : World of Warcraft Guild Wars Age of Conan Warhammer Online Ni kunde jämföra allt från ansikten till quests eller nått? :) Får ni det? / KAn ni det? 02/09 Det svåraste med dessa tävlingar är ju ofta det svar man måste formulera själv. I det förflutna har jag vunnit några filmer och så, men sällan behövt motivera så jättebra. Kass på det :P 02/09 Eller så ska man kanske bara vara jävligt glad om man nu vinner..? 02/09
Skicka en rättelse