#Guitar Hero World Tour kommer innehålla nyinspelade låtar med ett koppel legendariska rockartister. Wayne Kramer från stökrockarna MC5 gör en nyversion av den 40-årsjubilerande "Kick out the jams". Till sin hjälp har han Jerry Cantrell (Alice in Chains) och Gilby Clark (Guns 'n' Roses). Utöver dessa herrar bidrar punklegenderna Sex Pistols med "Pretty vacant" och Motörhead manglar loss med "Overkill", båda nyinspelade.

World Tour förnyar #Guitar Hero-konceptet genom att lägga till trummor och sång till de båda gitarrerna (snott rakt av från #Rock Band säger cynikerna). Du kommer också få möjlighet att skapa egna låtar och dela ut dem online. Spelet släpps någon gång i slutet av året.

Problemet med Guitar Hero är att det närmast är en nackdel att kunna spela gitarr på riktigt, försöker man spela den riktiga rytmen med plektrumhanden blir det game over direkt. Istället skall man följa nån slags konstig slinga som än följer gitarrstämm... 07/09 För att vara delvis offtopic så verkligen älskar "musiker" och andra som säger att det är bättre att spela riktiga instrument... Wtf, kom igen - då är det väl bättre att mörda folk på riktigt och köpa horor istället för att spela GTA4, eller varför inte... 05/09 Nyinspelade? Betyder de att det är andra som sjunger låtarna? 05/09 vill att Glenn Tipton llr K.K Downing från judas priest ska va med 04/09 Fan va nice :D 04/09 Varför kan inte harmonix få göra guitarhero igen?:( Dumma Neversoft förstörde allt i trean och framåt! 04/09 Det har blivit skivbolagens nya sätt att tjäna in pengar, släppa ut master-recordings på bandets låtar och sälja som ett spel. Förstår inte allt hat mot ett sånt här spel, självklart är det roligare att spela ett riktigt instrument (är inne på tredje... 04/09 Varför suger den? det är ett spel som är menat att ha roligt, specielt när man gillar musik. Vad jag vet så är inte GH specielt hypat och med tanke på att det bara finns 3 versioner och första spelet släpptes inte i år precis... Istället för att gnälla... 04/09 Förstår att dem ligger dig nära till hjärtat men IMO suger Guitar Hero och har ingen mening. Kommersiellt jävla hypat skit som släpper 3 olika ver om året <3 04/09 Hade ingen aning om att Rage Against the Machines låt var en cover. Den är ju riktigt bra så det borde ju betyda att MC5 också är bra :P Dags att kolla in dom helt enkelt. 04/09
Skicka en rättelse