#Avalanche Studios bjuder på veckans överraskning - företaget snickrar på ett massivt onlinespel som kretsar kring... jakt. Spelet heter #The Hunter och beskrivs som den mest realistiska jaktsimulator som gjorts. Den sociala aspekten lyfts fram som ett betydande inslag. Samarbete med andra människor är i vissa avseenden nödvändigt för att klara uppdragen och utvecklarna lovar regelbundna uppdateringar av uppdrag, djur och annat. Därtill ingår kommunikationsfunktioner som sms med uppdateringar om läget, rss-flöden och Facebook-länkar. Och trevligt nog kommer du kunna lira utan att betala månadsavgift.

Vilka plattformar spelet är tänkt till och när är i nuläget okänt. Men betatestning är tänkt att köra igång under hösten och om du vill delta kan du slänga in en anmälan via den här länken.

Avalanche färdigställde debutliret #Just Cause för två år sedan. Strax därpå utannonserades #Just Cause 2 till Windows, 360 och Playstation 3, men spelet saknar fast releasedatum. I april i år [n=20077 berättade] studiobossen Christofer Sundberg att företaget har två andra spel på gång, dock utan att beskriva dem närmare. Månne är The Hunter ett av dem? Mer information lär komma under hösten.

Jag skrattar rått åt dem som är så negativt inställda mot jakt och hävdar att bara grottmänniskor pangar djur i skogen. Hur som helst, typ "Deer Hunter" som MMO? Kanske kanske, om man kan välja att gå i drev och sånt :D 07/09 men för i helvete, snälla admins kan ni börja dela ut varningar för OT??? 3 sidor med så gott som bara OT >.< 07/09 Jag kan tillräckligt mycket för att veta att modern jakt som sagt inte kräver någon nämnvärd aktivitet innanför pannbenet. Kanske är det också därför som jaktförespråkarnas argument är så tomma.. 06/09 Hört att man ska kunna rigga snartråds fällor! ( Förbjudna enligt lag sedan 1948 ) Spännande saker faktiskt! 06/09 Du kan tydligen inget om jakt. 06/09 Att inte jägare jagar varandra istället. Det tar ju i alla fall mer än en hjärncell i anspråk.. :heart: 06/09 YAY! Snacka om att det blev världskrig på forumet pga av ett spel. Och denna gång är det inte konsol folk som i sina fanboyrustningar som krigar heller. Se nu till att lyssna på Tompa och tona ner allt tjafs ett par hekto och ta detta för vad det är.... 06/09 För övrigt är jakt människans äldsta sätt att ordna mat. Vi hade nog inte varit de vi är idag om vi inte haft jakt. Edit: Jag säger som en tidigare skribent - ha gärna era åsikter, men ge fan i att försöka pracka på oss andra det ni anser vara moraliskt... 05/09 Vi skadar vår natur när vi plöjer upp all natur för att odla mat också. Men oavsett vilket så jag är emot jakt - dock tycker jag enbart det är patetiskt att dra upp en sån här diskussion över ett spel. Det är ingen skillnad på att skjuta ettor och nollo... 05/09 Jag ar vegitarian. Men jag kan inte halla med i allt Kenchu och kow skriver. Dels for att ifall man ska ata kott, da ar det lika bra folk dodar djuret sjalv. Jag haller jakt (for matens skull) mycket hogre an kottindustrin. Sen kombineras ju nytta med... 05/09
Skicka en rättelse