En av de nya funktionerna i #Fifa 09 är att spelarnas prestationer uppdateras i takt med hur deras verkliga förlagor presterar. Om till exempel Wayne Rooney lyckas exceptionellt väl i Manchester United kommer han den kommande veckan ha bättre förutsättningar när du lirar som samma lag i spelet. Givetvis gäller även det omvända.

Funktionen kallas Live Season och gäller sex av världens största fotbollsligor. Den är temat i en nykläckt filmsnutt som du spanar in nedan.

[v=2995]

Jag har inte ens Xbox Live så det kvittar ;). Men det är lite stört om man spelar en säsong med sitt favoritlag och i verkligheten går det skitdåligt hela säsongen... Hur har dom tänkt reda ut det? 02/10 Fattar inget. Vme vill egentligen betala riktiga pengar för att en spelare ska bli bättre? Herregud det är ett spel. Jag måste ha missuppfattat det hela.. 09/09 Förstår inte riktigt varför denna funktion skall vara så bra? Spelar jag online eller mot en kompis vill jag ju skapa mina egna resultat. Jag vill vara med om att matcherna alltid slutar likadant som dom gör i verkligheten. Hela grejjen med sportspel... 09/09 Hoppas detta med betalningen är ett rykte för det låter helsjuuuukt!!! Man ska fan inte få behöva betala en krona mer än vad man betalat för spelet å jag vet att dessa snåle företag kommer pusha gränserna tills vi konsumenter tröttnar på å sponsra deras... 09/09 Knappast att man vill betala för det där. 08/09 fifa is here to stay 08/09 Jag tyckte också att allting lät ganska intressant fram tills att de började snacka om betalningsmodellen. Vilket skräp 08/09 vem fan vill betala för o få spelarna bra ena veckan och kassa nästa ? 08/09 bara dom har ett vettigt tränings läge i detta.. hur sku man kunna öva vettiga frisparkar när det inte finns nån mur att öva på.. riktigt uselt.. saknar när man kunde välja hur många motståndare man ville ha, välja hörnor, frisparkar och variåfrån osv.. 08/09 Har du någon källa på att det kommer kosta varje vecka? Det tror inte jag, statistiken uppdateras varje vecka, men jag tror det handlar om en engångssumma du betalar per liga. Sen är jag lite skeptisk till det här, låter bra till en början, men givetvis... 08/09
Skicka en rättelse