#Vanguard: Saga of Heroes kommer nästa vecka att genomgå en omfattande uppdatering. Bland nyheterna märks ett nytt startområde - Isle of Dawn - för såväl nya som erfarna spelare, omgjorda karaktärsmodeller och mängder med buggfixar.

Vanguard är ett massivt onlinerollspel med fantasytema. Det sköts av #Sony Online Entertainment och släpptes i januari 2007.

Ahh, man kanske ska damma av sin kopia och installera igen då :) 10/09 I fallet Vanguard gick ju utvecklarna själva ut och sa att spelet släpts ca 6 månder för tidigt, helt enkelt eftersom pengarna var slut. Och efter 6 månader så hade dom faktiskt ett spel som var normalbuggigt nyreleasat MMO (typ fortfarande inget att... 10/09 Verkar som om det är lite lönt att börja spela detta igen. Synd bara att man inte har polare som lirar det med. Så man kan dra nytta av brotherhood grejjen. 09/09 Det blir till att installera min Vanguard collectors ed. igen då :) Spelade en hel del under första året och sedan så fick det vila medan man var fast i Lord of the rings online... Med brotherhood systemet så blir spelet skitgrymt, spela med en kompis... 09/09 Jo, det va förbannat dåligt fixat när det väl släpptes, tyvärr tror jag att dolken sitter för hårt i hjärtat hos folk och att dom inte kommer tillbax... spelet hade en stor förhoppning hos mig jag köpte till och med mera speltid för en månad sen för att... 09/09 Trailers är alltid fria...du menar nog TRIAL :P 09/09 Det är mer polerat nu ja, jag var inte där vid launchen dock och med GU6 kommer över 1000 bugglösningar. Jag hoppas dom kan optimera det mera så att man inte kör in i en vägg så fort nått nytt område ska laddas upp. Trots allt så är jag jävligt nöjd öve... 09/09 free trailer? då ska jag prova!!! 09/09 riktigt synd att detta spel var i princip i alpha stadie när det släpptes, det var ett riktigt bra spel om man bortser från alla buggar etc etc. Hade det varit mer polerat när det släpptes hade det blivit stort. 09/09 GU6! woohoo...kanske också borde nämnas att det kommer en free trial också. 09/09
Skicka en rättelse