Efter ett välbehövligt sommaruppehåll kör vi i dag igång FZ.tv igen, alltså videorecensioner här på din favoritsajt. Först ut i höst är #Spore, Will Wrights vilda genreblandning som släpptes förra veckan, säljer rejält och mötts av såväl ris som ros.

Tanken var denna videorecension skulle ha levererats redan förra fredagen, men tekniska problem satte käppar i recensionshjulet. Vi kör på devisen "bättre sent än aldrig" och firar in helgen med en fullödig videorecension av Spore. Mycket nöje!

[fztv=25]

Är det sådär fult? Eller hade maskinen ni spelade in recensionen på ett väldigt enkelt grafikkort? 15/09 Den gammla klassikern, gör det bättre själv då? =) 14/09 Huhu, kollade Fz.wtf nyss, "Bortklippt från FZ.tv: Spore". Kanske borde ha kvar sånt så alla som klagar på att det känns som om ni läser från ett färdigskrivet manus blir glada :) Fin videorecension annars \o/ 14/09 Tack FZ att ni har tagit tillbaka videorecensioner. Det är väldigt uppskattat, mycket roligare att höra er prata. Och om Spore dessutom som jag vill bilda mig en bättre uppfattning om :) 13/09 Trevligt att FZ.tv är tillbaka! Bra recension också, även om jag kanske inte håller med om betyget. 13/09 Trevlig recension, tack =) 12/09 Tanken var ju god, men det ser ju verkligen skittråkigt ut och otroligt barnsligt ut, som ett konsolspel. 12/09 efter att ha suttit och spelat lite mer i rymdfasen (kanske kommit halvvägs på min progressbar där) så börjar jag tycka samma sak. Rymden känns rätt trist i min mening. Visst det är coolt när man kan zooma från stjärnsystem till planeter men hela ekonom... 12/09 Tycker de tär lite synd att spore inte har lagt mer vikt vid de inledande faserna som verkar vara det intressantaste. Är ju själva utvecklingen som är skoj. När man väl är ute i rymden kan man ju lika gärna spela något annat rymdstrategi spel. Så skulle... 12/09 Mycket bra recension. Jag jobbar själv inom radio som radiopratare och tycker Recenten får toppbetyg, lugn, klar och tydlig röst och sen pratar han i lagom takt. Ha flera personer i en soffa som snackar om spelet gör det hela mer till en debatt och skul... 12/09
Skicka en rättelse