#Blizzard hälsar i ett forummeddelande att de öppnat upp för PvE-till-PvP-transfers i #World of Warcraft. För 25 dollar (drygt 168 kronor) kan du förflytta din karaktär.

As the state of the game has matured substantially since the inception of Paid Character Transfers, we will now be allowing PvE-to-PvP transfers on a full-time basis to provide players with more mobility and freedom to easily play with their friends.

Okej, nu har jag rensat upp här i flame-träsket, så håll er till vad subject handlar om: PvE till PVP-transfers i WoW. Vad era nick betyder kan ni prata om i offtopic, om ni kan hålla er i skinnet och inte köra pajkastning. Ytterligare flame i denna trå... 14/09 Tycker det låter som flamebaiting för tillfället. Kom igen nu grabbar - släpp ämnet och gå vidare. Vi snackar spel här och inget annat..det är knappast något att hänga upp sig på :) 14/09 Oj, bara ett par år försent. Hade kanske fortfarande spelat om denna funktion kommit tidigare. Förstår inte varför dom envisades så länge. 13/09 God morgon, Camplord! Du lever i en ganska liten värld som inte känner vilket mmorpg som är näst mest spelat i världen. Dessutom att några mmorpgs som sprängt 1M gränsen för många många år sedan, antagligen innan du äns visste vad MMORPGS var. http://ww... 13/09 Jag har 3st 60+ rogues och en 35, detta kom försent. 13/09 E-sport...ett mmorpg?? Låter tramsigt. 11 miljoner KAN (även om det inte är det i detta fallet) faktiskt vara 11 miljoner barn :D 13/09 Emetic även om du tycker att WoW är ett barnspel, nästan 11 miljoner spelar spelet och det börjar bli en av dom större E-sport spelen. Med tanke på att inget annat MMO har klarat av att äns få över 1 miljon, hur i din lilla värld är WoW dåligt/barnsligt... 13/09 :up: Men det var ju rätt bra underhållning att läsa inläggen om AoC i början endåxD D3 lär ju dröjja dock, hoppas man har tid att spela lite när det kommer. Vill ha WotLK nu! 13/09 Tänk också på att för bara några månader sedan så var det många som sa att age of conan skulle äga world of warcraft och att blizzard skulle tappa miljoner anhängare. :P Det enda hotet mot wow är diablo 3. 13/09 Blizzard är riktigt bra på att göra $$$ 13/09
Skicka en rättelse