Nyligen [n=27100 tillkännagavs] att #Duke Nukem 3D lanseras i ny version till Xbox 360. Det viskades om premiär under september månad, ett datum som nu konkretiserats - den 24 september är det dags, uppger Gametrailers]. Spelet säljs alltså via Xbox Live Arcade till ett ännu inte tillkännagivet pris.

Denna nyversion av det minst sagt klassiska actionliret innehåller ett par nyheter. Dels kommer du kunna spola tillbaka tiden, dels ingår funktioner för att spela in och dela med dig av repriser. Utöver detta kan du se fram emot co-op och deathmatch över nätet, achievements och andra godsaker.

Härligt :D man känner igen banor å allt :D Klassiker :D 16/09 Trailer: http://www.gametrailers.com/player/40004.html 15/09 Hade dom velat ha en revolutionerande förändring hade dom släppt Duke Nukem Forever. :) Jag ser inget fel i att avnjuta klassiker så som dom ska vara. Med tidsenlig grafik och ljud. Några moddar till Duke har jag aldrig prövat så avsaknad av den möjligh... 15/09 Javisst det är inget fel i släppet, men det har inte skett några revolutionerande förändringar. Lira Duke över nätet har man kunnat göra sedan Internet Commit (iC) kom 1997. Dessutom kan man inte avnjuta några Duke-moddar till 360 eftersom Microsofts... 15/09 Äsch.. nu ska vi vara glada att Duke Nukem 3D dyker upp på xbla. Det kommer ju ge Duke en liten revival. :P Och jag själv vill givetvis avnjuta det med den gamla grafiken. Det blir mums. 15/09 Nej. Jag har dragit den slutsatsen genom att ha tillgodogett mig information från featurelistor, screenshots och beskrivningar av 360-porten. Har följt allt som har med Duke3D att göra i 12 år, har drivit NukeZone här på FragZone en gång i tiden, och... 15/09 har du lirat xbox versionen eller? 15/09 När källkoden till Duke Nukem 3D släpptes för över 5 år sen portades det till många format, och naturligtvis även till Windows. Dessa portar funkar vad jag vet även på Vista. Sök på EDuke32 eller JFDuke3D. Installerar du detta får du också garanterat... 15/09 Kommer bli roligt att få köra Duke Nuke 3D igen, funkar inte på Vista. 15/09 undrar ifall man fortfarande kan sparka med båda bena samtidigt å skjuta xD :up: 15/09
Skicka en rättelse