Det svenskutvecklade #Mirror's Edge från Dice släpps i Sverige 13 november. Det meddelar i dag förläggaren #Electronic Arts som även äger studion.

Men beskedet innehåller även lite smolk i glädjebägaren för pc-spelarna - det är nämligen bara Playstation 3 och Xbox 360 som avses. I pressmeddelandet nämns det att pc-versionen släpps "senare under vintern".

En tid innan release kommer en demoversion finnas tillgänglig till Xbox och Playstation och de som förbokar spelet kommer med start 26 september att få tillgång till en kod som låser upp ett speciellt time trial-läge i demoversionen.

Rättelse: I det första pressmeddelandet som skickades ut stod det 11 november. EA har sedan dess rättat sig själva och det datumet som nu gäller är 13 november.

altså hoppas att man kommer att kunna spela live på det 27/09 Men lägg av nu. Knappt nån som dissade konsoler. Dock sa några att dom föredrar det på pc. Sluta diskriminera folk bara för att dom inte tycker som du. Och en 40 tummare kostar för övrigt mer än en mer än duglig pc. Alla tycker nog inte det är värt det.... 19/09 Det har nog INGENTING att göra med att FZ är en gammal (anrik, skulle jag vilja säga) PC-site, ingenting alls. :P 19/09 Cool! Nyfiken på detta. 19/09 Ja, det är ju en jäääkligt smart idé att pirata liren, det gillar utvecklarna och utgivarna. Särskilt när de som i detta fall plöjer ner ett antal miljoner på något som faktiskt är helt nytt. Med fler som resonerar så slipper vi snart allt nytt helt och... 18/09 typiskt att pcfolket alltid ska "dissar" konsol/ägare. dom är givetvis eliten "1337" /hail PC! kul att dice satsar på rätt plattform iallafall, där köpkraften finns. sådana här spel ska såklart avnjutas framför en 40tums tv med fett ljud och med ett par... 18/09 Jaha, då får man vänta lite längre på Mirrors Edge. FPS spelar jag helst på PC när det finns ett val. Man får hoppas DICE inte klantar sig med konvertering av kontrollerna. Som sagt; det finns ju en hel del annat som kommer ut snart som kan förgylla kvä... 18/09 Vad är det för fel på konsoler? 18/09 Väntar nog hellre på PC versionen nu när man har nytt grafikkort 18/09 Dessa personangrepp. Kom med nåt konkret om du inte gillade vad han sa ist för att ifrågasätta hans ålder. 18/09
Skicka en rättelse