Trots hög ålder, lågt tempo i patchverkstaden och rykten som säger tvärtom är en ny uppdatering till #Battlefield 2 på gång. Utvecklarna berättar att arbetet försenats på grund av man upptäckt ny fuskkod och att åtgärder mot denna kommer bakas in i patchen. Den nya upplagan bär versionsnummer 1.50 och planen är att släppa den i vinter.

Lillasyskonet #Battlefield 2142 står också i begrepp att fräschas till. Här handlar det om att serverbläddraren haft problem att visa alla onlinespel. Detta ska ha åtgärdats när du startar spelet nästa gång.

Fy fan va najs, (L) 23/09 Det står alltså mitt nick "Crille_swe startade..." det kanske är en bugg som bara jag ser? En till sak som gör att jag inte orkar lira BF2 igen, alla mina stats och unlocks är borta. Har lirat flera matcher nu men de har inte kommit tillbaka. Hade låst... 22/09 "Utvecklarna berättar att arbetet försenats på grund av man upptäckt ny fuskkod" God morgon. Vafan tycker jag ser fuskande människor hela tiden. Kanske borde pacha spelet lite oftare i stället. Alla ryssar som lirar spelar garanterat med nått sorts fusk... 20/09 Det är väl inte du som startar dem, utan andra? Hur som helst så går det att stänga av i Options, "Opt out of voting" tror jag det heter. 20/09 Installerade BF2 idag igen och blev påmind om varför jag slutade spelade det förut... Jag börjar automatiskt starta kickomröstningar på folk. Så fort det är möjligt att starta en ny igen så gör "jag" det... Blir så jädra trött på det! Någon lösning? 20/09 Ja svaret varierar säkert på den frågan. Känns faktiskt en aning gammalt för mig då jag i princip "hunnit" sluta spela det. Som andra säger så tycker jag nog inte att patcharna har gjort spelet bättre, bara långsammare, vilket nu innebär mer smygande... 20/09 jaha föreseningar förseningar kom igen dice. gör detta bra så blir alla nöjda (förutom de där 3dje partstillverkarna) 20/09 Skulle vara roligt om någon i hela världen spelade en annan bana än just den där förbannade STRIKE AT KARKAND som jag är så otroligt trött på.... blorf.. 20/09 Jovisst, jag är ALLTID seriös, och har ingen aning vad ironi är... *ironi* :) 19/09 Nu hade faktiskt grabben rätt...att det drar ut på tiden är just att fuskare kan göra vad dom vill med servrarna...kasta ut/stänga ner/ osv... Det är fuskarnas fantastiska tid just nu... Och den största losern är PB som lyst med sin frånvaro... Som sagt... 19/09
Skicka en rättelse