Det årsgamla rollspelet #The Witcher kommer som [n=23699 vi tidigare berättat om] dyka upp i ny version, buggstädad och utökad. Nyversionen heter #Enhanced Edition och den släpps även i form av gratis uppdatering för de som införskaffat originalet. Denna uppdatering har nu släppts.

Vi har utan framgång försökt få hem uppdateringen till vårt filarkiv. Spelets sajt länkar till en polsk filspeglare som sitter på bandbredden som Gud glömde. Eller så är det storleken som ställer till det - som minst måste du dra hem två filer på sammanlagt 1,5 gigabyte och som mest totalt 2,7 gigabyte. Om du vill få hem uppdateringen bör du således beväpna dig med en god portion tålamod, samt läsa instruktionerna för hur installationen går till.

Om du springer på snabbare nedladdningslänkar, tipsa gärna om dem i denna nyhets diskussionstråd.

Uppdatering: patchen och en tillhörande språkfil finns nu i vårt filarkiv. Du behöver alltså båda för att uppdatera ditt gamla The Witcher till Enhanced Edition. Det finns även ett paket med extramaterial men där går vi fortsatt bet på nedladdningen. Gör ett försök via länken nedan om du vill ha tag på det, förslagsvis om en dag eller två när den initiala nedladdningsivern lagt sig något.

[fi=7327]
[fi=7329]

Skicka en rättelse