På hemsidan för det massiva nätrollspelet #Star Trek Online återfinns lite ny information. Utvecklaren #Cryptic Studios besvarar en rad frågor. Bland annat får vi veta att skeppen inspirerats av tv-serierna, vilket betyder att Enterprise, Defiant och Voyager ingår.

Star Trek Online har varit under utvecking i fyra år, först av #Perpetual men [n=23306 sedan i januari] står Cryptic för kodknackandet. Något tänkt premiärdatum finns i nuläget inte.

uuuhh, vad ni är nördiga. jag med. tänkte påpeka samma sak men du hann före. ;) 22/09 Jag är så super nyfiken på hur de fixa till så de inte blir en "Star Wars" katastrof :'( jag spela dock inte efter "Refit" påstods att de var mer star wars efter det men men... JAg spela Tom Star trek Rollspelet en del. äger nog varenda Film/serie och... 22/09 Har inga bra erfarenheter av studion..spela City of Heroes i 2 timmar tills jag insåg att detta var inget för mig, men varje spel är olik från den andra. Jag hoppas dom drar mycket inspiration ifrån Eve, för där har vi ett toppenklass spel i SCi-Fi form... 22/09 Har lite svårt att se Star Trek som ett online spel men men det kanske överraskar ska bli spännande att se om det blir kanon eller kalkon ;) 22/09 Jag kan också vara nördig.:P Enterprise B är ingen vanlig Excelsior, utan en variant. Så här ser en vanlig ut: http://www.ditl.org/gpaf/GExcelsior1.jpg Så här ser E-B varianten ut: http://www.ditl.org/gpaf/GExcelsior2.jpg Du ser att B har lite fett på... 21/09 Thumba: Yes, inge snygg enligt mig ;) 21/09 var inte Enterprise J med i nått avsnitt av Star Trek Enterprise? 21/09 Enterprise omgick en ombyggnad så NCC 1701 är både Constitution class "classic" och refit. Enterprise F finns med i boktrilogin "millennium" men är osäker på vilken klass. edit: läste fel i darkthunders inlägg. sorry :) 21/09 Fast nu ska jag va ännu nördigare och korrigera/lägga till lite info :P Enterprise från "Original Series" hette kort och gott USS Enterprise. Det var först i 4:e långfilmen som dom la till bokstaven A efter namnet. Både Enterprise-A och "Constitution... 21/09 Lika korrekt som du beskriver det =). Varje gång jag tänker på kryssaren så hör jag bara General Ackbar i huvudet som säger "Focus fire on that super star destroyer" :). hade en infomrations bok om star wars när jag var yngre, stod info om alla skepp i... 20/09
Skicka en rättelse