Playstation Home, #Sonys community-funktion för Playstation 3, har vissa svårigheter att bli färdigt. Men om vi ska tro PS3 Fanboy kan projektet vara redo att sjösättas i slutet av oktober.

En anonym betatestare tipsade sajten om en diskussion i Homes betaforum. Det handlar om att buggar i nuvarande version kommer åtgärdas när Playstation 3-mjukvaran uppdateras till nästa version, 2.50. I denna upplaga ska Home ingå och den antas som sagt landa i slutet av nästa månad. Tilläggas ska att det rör sig om rykten och inte officiella besked. Om uppgifterna stämmer återstår alltså att se.

Home är en sorts virtuell mötesplats där du skapar en karaktär och umgås med andra Playstation 3-ägare. Du äger ett hem som du kan möblera och bjuda in vänner till och det kommer finnas minispel och prylar att köpa att fördriva tiden med. Projektet har flera gånger flyttats fram och något officiellt releasedatum finns i nuläget inte.

se bra ut. jag har sett på youtube att man kan att man kan gå fram till vem som helst och snacka. nice tycker det e bra att sony försöker gett ett svar till microsoft live!! 02/11 Säger inget förrän jag testat det. :) 23/09 iTunes fungerar därför att tjänsten de levererar fungerar, samt att interfacet är smidigt. 3D världar som interface har alltid misslyckas totalt dock... det har funnits 3D web browsers där man gå runt och titta på hemsidor hängandes på väggarna. Det fin... 23/09 Ur marknadssynpunkt är detta sjukt bra för Sony/PS3. Tänk bara vad iTunes gjort för Apple. Detta kommer förmodligen efter etablerandet bli något liknande fast mer visuellt och interaktivt. Precis vad framtiden väntade på... 22/09 De _HAR_ letat buggar och putsat under snart ett år extra... Vi får väl se vad det erbjuder, kan ju vara ett trivsamt sätt att visa sin 'dick-hat' (http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=258) om inte annat.... Kommer ju iaf inte att kosta nåt så nog kan... 22/09 ni som är skeptiska behöver inte ens öppna home när det väl kommer. Jag tror att det kommer bli riktigt bra. Men som sagt man vet ju inte förns man testat det själv, av allt jag sett så ser det lovande ut både grafikmässigt och det man kan göra i chatsy... 22/09 bah.. om nu home nånsin kommer så kommer det vara öde efter 2-3 månader.. å tv/film tjänster för ps3/360 kommer aldrig komma hit. förliten marknad å dom orkar inte fixa folk som översätter osv. 22/09 Bring it on. Man kan inte ha för många onödiga grejer installerade. 22/09 Sony borde satsa mer på spel än sånna här onödiga funktioner som bara 12 åringar kommer att tycka är häfigt. 22/09 Det kanske är på tiden 22/09
Skicka en rättelse