#Wii Music har fått ett premiärdatum - den 14 november sjösätter #Nintendo sitt försök att knipa en del av köparna i den tättbefolkade musikspelsgenren.

Efter att #Rock Band släpptes förra hösten har genren på sätt och vis svällt: #Guitar Hero World Tour kopierar konceptet med fyra musiker/instrumenttyper istället för två. Wii Music slår dem båda på fingrarna, och det rejält - uppemot sextio instrument ska stå till buds och de spelas av upp till fyra personer med Wii-kontrollen eller balansbrädan från #Wii Fit. Hur det fungerar får vi alltså reda på om knappa två månader.

Jag är 30 och har haft duktigt kul med Wii Sports. Ser däremot inte fram emot Wii Music. Skulle hellre se ett nytt Zelda eller Metroid lir. 29/09 Exakt! 27/09 Ähum... jag har en känsla av att riktiga musiker inte är särskilt avis på varesig poserandet eller tekniken hos folk som lirar Guitar Hero/Rock Band/Singstar... Spel är spel, ta dem för vad de är - underhållning. Verklighet är något helt annat. 27/09 Nintendo´s största flopp... Mii´s.. Ja förstör spelen ännu mer.. in med mer Mii´s. 27/09 Det har fått dåligt kritik överallt vad jag har sett. Sen att dom alltid måste ha med miis, ugh är så less på att dom ska finns i varje nintendo spel. 26/09 Nu ska vi inte klanka ner på Wii Sports i onödan. Det är ett utmärkt introduktionsspel till Wii och har gett många timmar roligt (Är 23 så att det underhåller femåringar är inte helt rätt). / LordDaimos 26/09 Precis vad jag tänkte också.. 60 instrument.. från ena skaka lite åt vänster och på den andra lite till höger etc. Mnja mina pengar till Rock Band och Guitar Hero :) 26/09 kan vänta. länge. 26/09 Mm.. Känns redan som ett skit spel. "Wii Music slår dem båda på fingrarna, och det rejält - uppemot sextio instrument ska stå till buds" Mjo, men hur många av dessa kommer ha exakt spel-sätt på kontrollerna? Ser ju idiotiskt ut att bara stå o skaka på... 26/09 Känns som det här kommer bli lika värdelöst som Wii Sports och Wii Fit. Billigt skit som kanske underhåller en femåring, men den målgruppen tycks ju Wii vara riktad åt tyvärr :/ 26/09
Skicka en rättelse