#Eidos meddelar att det vankas krig i Vietnam lagom till julen. #Shellshock 2: Blood Trail är en uppföljare till det fyra år gamla #ShellShock: Nam'67 som ska skilja sig från den stora shootermassan genom att dels vara osedvanligt brutal, dels närmast skräckspelsartad. Och originell (vilket ironiskt nog är måttligt originellt att säga i en pressrelease).

Mitt under brinnande Vietnamkrig försvinner ett fraktflygplan med en topphemlig gruppering kallad "Whiteknight" i lasten. Specialstyrkor sätts in i jakten men de försvinner en efter en. Lee Singleton på Eidos beskriver spelet med följande ord:

Shellshock 2 är väldigt annorlunda mot alla förstapersonsshooters du sett; ibland känns det mer som att du befinner dig i en skräckfilm än i ett spel. Överlevnad får en helt ny betydelse när du slåss mot konfliktens alla parter: dina fiender, dina allierade och offren...

Spelet utvecklas av #Rebellion till Windows, Xbox 360 och Playstation 3, och premiär är det som sagt tänkt att bli redan till jul. Spana in de första bilderna - både skärmdumpar och rörliga - nedan.

[v=3105]

Skicka en rättelse