Pirat online i två veckor utan kostnad - kan det vara något? Nej, vi snackar inte juridiskt suspekt fildelning, utan nätrollspelet #Pirates of the Burning Sea. På dess hemsida meddelas att detta pirat-MMO kan testas gratis i två veckors tid. Start- och eventuellt slutdatum anges inte, så för att vara på den säkra sidan kan det vara klokt att registrera dig någorlunda kvickt.

Spelet släpptes i januari i år och har mötts av blandat mottagande (FZ:s recensent var inte övertygad om dess storhet). Det är förlagt till den västindiska övärlden under 1700-talet och du spelar som Frankrike, England, Spanien eller pirat.

Det var lite knepigt att ladda ner men det var värt det. Jag har spelat i helgen och tycker det var riktigt kul. Det blir riktiga fighter med mer än bara klicka och vänta på vad dina skills presterar (som i WOW). Det ska tilläggas att jag bara provat... 06/10 För att ladda ner klienten snabbare: http://www.floze.de/pc-games/adventures-rollenspiele/pirates-of-the-burning-sea/download/pirates-of-the-burning-sea-trial-client/ Starta sedan att ladda ner uppdateringar via Sony Station för det går mycket fortrare... 03/10 Skulle vara skoj och testa detta spel igen. Jag kom in i BETA för längesen. Och eftersom jag älskar pirater så är nog detta spel perfekt för mig :) Men som sagt så tar det lång tid att ladda ner.. runt 14 timmar så tack men nej tack ;) 01/10 Man kan altid försöka:) 01/10 Kul med gratis, dock orkar jag inte dra hem det och testa. 01/10 Kommer ihåg att jag också tröttnade när jag körde betan förut, men man fick en hel del häftiga strider som hade riktigt bra känsla! YMMV! 01/10 Kul med gratis, men gör er ej besväret. urk 01/10 Hur funkar det här då tro ... börjar man som oerfaren landkrabba i en liten pirat eka ? Som sen kan bytas ut vid högre level typ 30 eller så .... :) kanske skall ladda ner detta och testa .. 01/10 ööööh tvärt om i sådana fall... dessa grabbar har inte "rippat av" något annat spel, fan det här spelet tog ju evigheter för dem att utveckla... och från början vart det till och med tänkt att vara ännu simplare än det är nu... från början skulle man... 01/10 Spelade betan till lvl 9. Rätt skön känsla men blev snabbt less. 01/10
Skicka en rättelse