#Epics alltid lika pratglada Cliff "CliffyB" Blezinski lassar i två färska intervjuer ur sig en rad åsikter om både det ena och det andra. Pratstund ett återfinns hos TVG och kretsar kring det 360-exklusiva #Gears of War 2.

Som vanligt spinner intervjun in på temat om det kommer släppas till Windows, och som vanligt är svaret nej. Två gånger, faktiskt. Och som orsak anger han piratkopiering och problem att anpassa spelet till alla datoruppsättningar som finns.

Here's the problem right now; the person who is savvy enough to want to have a good PC to upgrade their video card, is a person who is savvy enough to know bit torrent to know all the elements so they can pirate software. Therefore, high-end videogames are suffering very much on the PC.

Intervju nummer två hittas hos VG247. Temat är hatkärlek till Playstation 3:

I hate the fucking controller. I'm sorry, I can?t stand the PS3 controller.

Å andra sidan säger han sig älska blu-ray och vara fullt nöjd med några av maskinens spel, till exempel #Metal Gear Solid 4 och #Heavenly Sword.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiNGVhOWFmNDY3MjNiOTA2Y2UwYWYwMGMwYzdlMzU4NjVjMDUzNTY0NCI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MTk3O2k6MTtpOjI3NTtpOjI7aTo2NTQ0O319"></input>

<input type="radio" name="q275" value="1633" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Playstation 3

<input type="radio" name="q275" value="1635" class="form_input_radio"></input>

Xbox 360

<input type="radio" name="q275" value="1637" class="form_input_radio"></input>

Nintendo Wii

<input type="radio" name="q275" value="1639" class="form_input_radio"></input>

Jag använder inte handkontroll

</form>

Synd att inte första xboxens kontroller, observera att jag menar de allra första riktigt stora, är de enda som jag VERKLIGEN gillat. Jag har stora händer men de passade riktigt bra. PS3ans, och alla andra sorters playstation för den delen, kontroll är... 02/10 Snarare gjord för små japaner haha 02/10 Jag måste säga att jag håller med angående paden till viss del. Jag har alla tre konsoler, och gillar 360 paden klart bäst. Tung och stabil i handen och sköna analoga spakar med motstånd i. PS3an är faktiskt riktigt oskön, enbart för att de analoga spak... 02/10 snorungar utan moral och pengar som tanka spel. 02/10 ..................... lite mer ovanliga format dem använder kan ju vara det också 02/10 jekla skit snack att gnälla på pirater. ta N64, GamCube, NES, SNES, konsoller som nästan har sluppit pirater, MEN har haft dom dyraste spelen, snusktigt dyrt. så jag ser inte problemet. 02/10 Där måste jag ju bara säga att du har kardinalt fel. Logiskt sett är inte ett en nedladdning lika med ett förlorat köp. För inte är det så att alla som tankar hade köpt spelet/filmen/låten om de inte kunnat tanka det. Däremot kan man säga att det är ett... 02/10 tycker det här är lite lustigt, för 90% av dom jag känner som har xbox360 har chippat.. och kanske 70% av dom som hade xbox(1) chippade också. vi har inte chippat vårt här än dock.. köpt en jävla massa spel.. priset och vad man får för priset lockar mig... 02/10 Verkligen nyfiken på vad det är folk tycker är så hemskt med PS3 kontrollen tycker själv den är helt ok. Kanske är för att man är van vid den då man haft både PS och PS2 innan. Visst kanske dom borde förnyat designen lite men ensak är den ju iallafall... 02/10 Att du bara vägrar förstå... Gör jag en musik skiva och folk börjar ladda ner den olagligt är det ju förlust varje gång där det SKULLE ha varit köp istället för att få bruka varan. Lika olagligt som att bryta sig in och ta en kopia. Patetiskt att försök... 02/10
Skicka en rättelse