För ett par veckor sedan [n=27274 släpptes] med buller och bång demoversioner av #Pure till PS3 och 360 (men inte till Windows). Som en blixt från klar himmel har demoversionen i afton dykt upp också till Windows. Ett smakprov på massiva 1,8 gigabyte slangas hem via ett besök i FZ:s filarkiv.

Pure är ett motorcykelspel som handlar lika mycket om att köra fort som att stila. Tankarna går inte helt osökt till #Motorstorm - du kör som en tok och har en sorts turbofunktion till ditt förfogande. Huruvida det kan vara värt att kika närmare på kan du nu alltså relativt enkelt ta reda på oavsett vilken plattform du helst spelar på.

[fi=7437]

Laddningstiderna är under all kritik, och jag kan tänka mig att pc-spelare sm inte spelat xbox-demot innan kan ha problem med att förstå hur man ska spelan. Ingame tutorialen var ju helt cp i den här versionen, likaså tangentbordskontrollerna. Lyckligtv... 03/10 1,8 gigabyte för ett demo... när jag började spela var ett stort demo på 50 kilobyte. 03/10 Kör det på Xboxen och gillar det skarpt. Riktigt fräsch grafik, skön spelkänsla, bra action.Ett av få bra spel som släppts på senaste 02/10 sjukt mycke man ladda ner för att få spela så lite.... grafiken är bra men kontrollerna för tangetbordet är sjukt konstiga, vist man kan ställa om dom men det är nog lättare att spela med en kontroll istället 02/10 Right back at ya! Det laddar, säger det iaf för HDD lampan lyser icke, galet länge för att efter första banan sitta stilla och inte reagera på knapptryck. Skulle inte förvåna om det torskar på dual/quad core CPU och/eller moderna grafikkort, vilket skul... 02/10 har testat fullversionen. gav upp efter en bana. de långa laddningstiderna är inte värt själva spelmomentet. 02/10 Får inte ens igång det. Bara svart. :( 02/10 Äh, jag ger upp. Laddade ner skiten här på FZ två gånger och båda gångerna gick det inte att packa upp ordentligt med varken WinAce eller 7zip. Laddade ner det från Fileshack istället, men då blev det nåt fel under installationen så den ville avbryta... 02/10 Jag vill inte höra gubbrock när jag installerar spel. Låt mig iallafall kunna stänga av det. 02/10 Sega laddningstider, inte särskilt snyggt men helt okej, ganska tråkigt. Demot får hela 3/10. 02/10
Skicka en rättelse