Nevadaöknen i USA omges av rykten, myter och antaganden om att ljusskygg militär verksamhet pågår. Därmed förekommer området flitigt i underhållningsbranschen, bland annat i det tre år gamla actionspelet #Area 51 som kretsar kring muterade virus och andra otrevligheter.

#Midway har satt på sig spenderbyxorna och gjort spelet gratis tillgängligt. Spelet nosar på 2 gigabyte i storlek och slangas alltså hem kostnadsfritt från FZ:s filarkiv.

[fi=7459]

får bara hem ungefär 1,89 gig nu kan någon hjälpa? 10/11 har laddat ner 3 gånger nu man får bara av någon anledning ner 1,25 gig. någon som kan hjälpa? 07/11 Jag laddade ner det och tyckte det var en bra upplevelse men det fanns lite för lite vapen:( 11/10 Blev positivt överraskad när jag började spela detta. Nog för att det blir en smula enformigt, men det blir ju i princip alla korridorsskjutare. Riktigt skoj hur som helst. 10/10 Det blir nåt fel när den laddar ner det. D:\temp\midway_area51.exe.part kan inte sparas eftersom källfilen inte kunde läsas. Försök igen senare eller kontakta systemadministratören. 08/10 Hmmm...mitt antivirus säger också att det är nått skumt med detta...men om jag tror rätt så har det med reklamen att göra...och inte nått virus, FZ och förmodligen Midway är ju seriösa företag....eller?.... lol en sur grej är att mitt antivirus sa till... 07/10 Tog och installerade spelet här inatt, mitt antivirus (Avira AntiVir Personal (http://www.free-av.com/)) reagerade vare sig på installationsfilen eller någon fil i spelkatalogen efter att jag scannat båda två. Passade även på att ladda upp spelets exe... 07/10 Laddade ner det, och spelat lite. Verkar vara riktigt bra. Ska spela mer efter jag gjort alla arbeten som ska in i skolan >.<. Men till er som inte testat, värt att tanka! =) 07/10 Spelet var faktiskt rätt kul. Svårt dock att kontrollera musen ordentligt, något skumt har de gjort med sensen. Varför inte använde hårdvaru-pekare bara...? 07/10 Fox Mulder= David Duchovny. Huvudpersonen i det klockrena Californication mm. 07/10
Skicka en rättelse