Gentlemannaspionen James Bond dyker i slutet av året upp i spelform igen. #Quantum of Solace är namnet och även om det rör sig om ett filmlicensspel kan det vara värt att kika närmare på - utvecklingen sköts av #Treyarch (snickrar även på #nya Call of Duty). Och kika närmare kan du göra direkt; en demoversion för Windows har i natt landat i vårt filarkiv.

Tidiga intryck antyder ett spel med mer action än brukligt i Bond-sammanhang. Handlingen baseras på nästa film och hämtar även inspiration från föregångaren, Casino Royale.

[fi=7479]

jag kör Vista X64 och det fungerade fint mina noteringar: 1. Alldeles för kort för att man ska kunna bestämma sig för köp/ej köp 2. Låst vid 30fsp? Nej, tack. jag kommer inte köpa spelet innan jag ser att man kan öka på frameraten utan att tappa ljudsyn... 12/10 Underhållande, om än väldigt kort, demo. Detta kan bli ett köp. 09/10 jag har med 64 bit o jag får verkligen inte igång installationen. fattar inte vad problemet ska vara att utveckla till 64bit för. 08/10 får exakt samma :/ och har testat o tankat det 3 gånger (kör med xp64 bit) 08/10 jäklar! det här var det kortaste demo jag har kört sen det första demot av nfs: pro street. Känns som demon blir kortare och kortare... 08/10 Det här måste vara det sämsta demot på länge... 4-5 minuter långt men det tog mig typ 14 minuter att ta mig igenom det för att bandesignen var så urusel... Hoppas filmen blir bättre... 08/10 Hmm, letade faktiskt efter det men fann inget. Får väl försöka igen då. Tack för heads-upen :up: Det blir dock inget köp för mig ändå. 08/10 Rawsnake: Treyarch använder Cod4-motorn i bond-spelet precis som dom använder i Cod5. Till och med Wii-versionen använder sig av Cod4-motorn. 08/10 På Internet. http://www.gametrailers.com/player/40903.html 08/10 gick inte att installera för mig... någon annan som kör XP64-bit som lyckats testa det? annars är det något annat som spökar, men det skulle ju inte vara det första utvecklaren som failar med xp64 (GH3 kan jag inte spela längre pga det). 07/10
Skicka en rättelse