Kampen om spelköparna förs allt oftare med plattformsexklusivt material som vapen. I fallet #Tomb Raider: Underworld har #Microsoft snott åt sig ensamrätten till extramaterial för fröken Croft. På programmet står två episoder som ska ge uppemot sex timmars speltid. Den första ska släppas kring jul och den andra i början av nästa år.

Tomb Raider: Underworld släpps till Windows, 360, PS3, PS2 och diverse bärbara spelmaskiner i november. Vad folk som äger övriga plattformar tycker om 360-exklusiviteten framgår inte.

Borde det inte vara tvärtom? Det är väl sånt här som får en att vilja ha en 360. 10/10 Den här konsollgeneration är ta mig fan helt störd. Jag vet att många multiplat-spel förra generation fått extra innehåll på ena fronten eftersom det släppts senare eller liknande, t.e.x. Resident Evil 4 på ps2:an. Men att köpa till sig extra material... 08/10 Jag tycker det är sketbra att dom gör så här. =) Extramaterial är smarrigt. Plus att dom besparar mig mödan att bestämma själv vilken plattform jag skulle köpa spelet till hehe. Perfekt. 08/10 De släpper det nog till PC senare... även om de säger att de inte gör det... Som med GTA 4... det skulle ju inte komma till PC... men nu gör det det iallafall... bättre och snyggare... så kanske får pc-spelare också del av extramaterialet... Men det är... 08/10 Jag köper aldrig plusmeny på MCdolnads eftersom jag tycker att man ska FÅ det med menyn. 08/10 Hehe, sant så sant. Köpar aldrig extramaterial eftersom jag tycker man ska FÅ det med spelet. Nu förstår jag vad du menar... 08/10 You've just made me smile a little. KTHNX. *$$$$$* 08/10 Ne jag tror inte heller att du fattade riktigt min tanke där ;) 08/10 "Får?" Nu snackar vi Micro$oft, så att det är nått man måste betala för är mer eller mindre en självklarhet. 08/10 för helvete, jag som älskar tomb raider serien och tänkte införskaffa detta till min ps3, inte för att detta förändrar mina tankar men det gör mig förbannad att EXTRAMATERIAL ska vara exklusivt nuförtiden 08/10
Skicka en rättelse