Vi har lagt vantarna på två filmklipp från #Mirror's Edge, actionspelet med parkour-inslag från #Dice. Film nummer ett visar huvudkaraktären Faith medan hon flyr från en avogt inställd helikopter och i den andra får vi stifta bekantskap med prickskyttegevär och inomhussvingande. Båda filmerna spanas in nedan.

Mirror's Edge släpps om en dryg månad till Playstation 3 och Xbox 360. En Windows-version lanseras något senare, enligt uppgift i början av nästa år.

[v=3140]
[v=3142]

det mest intressanta spelet på mycket mycket länge! Oj vad jag ser fram emot det! 11/10 Tror snarare det är roligt, att man får tänka lite utöver gata upp å gata ner med lite covers och sniping points. Är väl inte svårare än grundstruktur, lite trial and error, slänga ut lite ögongodis här å var å sen optimera så gott det går om det blir... 10/10 Tyckte det såg råkasst ut, precis som jag trodde att det skulle göra. Blir ju 0 känsla när man har FPS vyn tycker jag. Hela grejen med att parkour är häftigt är ju när man ser alla häftiga moves ur 3e personsvy... Någon som instämmer? :) 09/10 Jag ska se om ajg kan hitta klippet men ajg såg en trailer där en producent skulel vis hur det gick till och hade grava problem med att ta sig förbi vissa sätllen för han msisadek anter taimade hopp fel o.s.v. Min största förhoppning är att rörelse syst... 09/10 Känns som ett väldigt handlingslöst och meningslöst spel, som jag har fattat det kutar man bara omkring och hoppar och skuttar hela tiden. 09/10 Hmm... har höga förhoppningar på det här spelet, men ska nog vänta in några recensioner innan jag köper det. 09/10 quik save och quik load lär går varma pc-versionen ;) 09/10 Känns som ett tomt HL 2.. Garrys mod verkar roligare än detta.. 09/10 riktigt ball idé! Tyvärr tror jag att det blir lite enformigt att springa runt konstant =/ Men som jag tror någon sagt tidigare, shit va mkt gröt bruden måste käka! 09/10 EA äger ju DICE. EA borde lära sig av sina misstag och inte ha sin logga med överhuvudtaget. 08/10
Skicka en rättelse