Som brukligt i MMO-sammanhang är en serie uppdateringar att vänta för #Warhammer Online. Den första patchen [n=27949 släpptes] förra veckan och nästa är givetvis redan på gång. På spelets hemsida har utvecklarna publicerat en ofullständig lista över vad som kommer ingå i nästa uppdatering, benämnd 1.02.

I nuläget vet vi inte när den kan tänkas anlända, men bland ändringarna kan vi till exempel nämna fortsatt krig mot guldfarmare, nya chattabbar och en drös buggfixar.

Skit vill jag nog inte påstå det är - ser det mer som en oslipad diamant (AoC). Men jag är mer inne i WAR dock. 12/10 "... spelet är > SKIT <" Här tänkte jag vara rolig och säga något i stil med "det är även din stavning" men eftersom jag skulle ses som ett "troll" avstår jag för denna gången! 11/10 AoC är ett av de sämsta alternativen till WoW. AoC gav en samma kvaliteskänsla som .... ja vad kan man gämföra med?... något med vansinnigt dålig kvalite iaf. WoW är kvalite i allra högsta grad. Även WAR ger en hög kvaliteskänsla. Så ge upp ditt AoC pro... 11/10 Jag tycker inte jag är alltför jobbig. Mjo kanske ibland men det är bara för att jag börjat korta ner på kaffet. Har aldrig varit min mening att trolla det bara blir så ibland eller så förstår ni inte min humor. ...Och ibland blir jag irriterad när folk... 11/10 Ja visst börjar hans gnäll bli ytterst irriterande? Kanske dags att säga att man lirar AoC så han blir nöjd nån gång. 11/10 Mm, upp i rök. :up: 11/10 Fallout, EA, War...ge dig dofilusåkaffe. Är det bara trollande du är intresserad av på fz? ;) 10/10 AoC har inte gått under tvärtom det går uppåt. 10/10 buggar eller inte buggar, som detta spel har funkat nu dom första 3 veckorna borde dom ha en medalj för :P AoC kommer aldrig funka så bra som warhammer gör nu och wow hade mer problem än WAR (vet att dom har pillat med ett MMO innan.. men ni fattar ;)) 10/10 War har inte så där många buggar och det mesta är ju faktiskt småsaker, medans Aoc hade lite större buggar men det var ju inte det som fick Aoc och gå under, det var ju att mycket fanns inte med som Funcom hade lovat. 10/10
Skicka en rättelse