Från och med den 19 november kommer du mötas av ett nytt gränssnitt när du river eld på din Xbox 360. Då släpps nämligen New Xbox Experience, en omarbetning och förnyelse av det vi ser när vi startar krysslådorna.

Det har sedan en tid tillbaka spekulerats i när uppdateringen skulle släppas och på Tokyo Game Show i dag tillkännagav alltså #Microsoft datumet. Bland annat ingår nyheter som att du kommer kunna skapa avatarer (ungefär samma sak som #Nintendo Wiis Mii-figurer), möjlighet att installera spel på hårddisken (snabbar upp laddningstiderna), gruppchat, nya upplösningar med mer.

Trevligt, väntar med spänning på denna update. Tycker nuvarande gränssnitt är långsamt. 12/10 Trevligt med nytt GUI och nya features. Ser särskilt fram emot stödet för att ladda spel helt från HDD. DVD-läsaren låter som ett jetplan och gör att man måste ha dubbelt så hög volym på TVn för att kompensera. Men man hör ändå inte alla ljud. Första... 12/10 Bra grejer det där. Nog för att jag är nöjd med xboxen som den är. 11/10 Vad det spelar för roll för piratkopieringen förstår jag inte, lär inte hända ett shit. Är ju i dvd spelarn flashningen sitter inte i konsolens firmware.. så tyvär lär piratandet fortsätta, vill dom ha slut på piratandet. Sänk priset på spelen med 50%..... 11/10 Jag antar väl att Firmware-uppdateringen kommer crackas inom ett par dagar och sedan läggs ut på valfri torrent-tracker. 11/10 Undrar vad detta innebär för de dårar som har chippat sina lådor. Jaja, kanske får se en skjuts i försäljningen någonstans i november. :) 10/10 woohaa 10/10 "Nya Xbox-gränssnittet daterat" Hah, så kan man väl inte skriva? Eller? :) Jag antar att engelskans "dated" inte översätts till "daterat" på det viset iofs, men jag läser verkligen meningen som att ni tycker att Xbox nya gränssnitt redan är föråldrat. 10/10 Jaha okej, men det blir väl lika bra det. 10/10 Tyvärr verkar det inte vara fallet då dagens spel är redan optimerade för snabba laddningstider, spelen som vinner på det är dom gamla. http://www.gamersglobal.com/news/1279 10/10
Skicka en rättelse