När #Need for Speed: Undercover lanseras är det sjätte året i rad som #EA lyckas pricka in november som releasemånad. Denna gång är de klassiska polisjakterna tillbaka och just detta är temat i ett nytt filmklipp som vi lagt vantarna på.

Undercover lanseras till ungefär alla format den 20 november. Och om trenden håller i sig kommer det inte bli några förseningar.

[v=3153]

NFS har väl gjort sån fysik med alla spel. Jag tycker UC verkar riktigt häftigt faktiskt. Nya bilar, nya uppdrag och cool grafik. That's all ! :) 03/11 Eftersom jag gillade Hot Pursuit 2 och Most Wanted blir detta ett givet köp! Detta ser ut att vara arcade racing när det är som bäst. Ni som trodde att ni skulle få simulator NFS får fortsätta vänta för jag tror arcade racing säljer bättre än sim racing... 13/10 Problemet med de nya NFS Spelen har alltid varit att dem försöker göra det så smidigt som möjligt att porta spelet till någon skabbig handburen konsol där det inte finns utrymme för något alls...... Jag spelar fortfarande need for speed hot pursuit 2... 13/10 kan ju inte bli sämre än need for speed 5! 12/10 1: Jag har spelat det nyss och det är underbart att köra i det spelet. 2: Ehh duh såklart det är en smaksak. 3: Ehh nej. 12/10 Såg rätt roligt ut faktiskt. Särskilt att man själv kan vara polis. Rätt likt Most Wanted som någon skrev. Jag har inte gillat de senaste spelen i NFS-serien. Gillade känslan i de gamla Underground 2 och Most Wanted. Nu har man ju dock blivit bortskämd... 12/10 Har bara en sak å säga om NFS: Porshe Challenge, that game hasn't aged well, antar det är nostalgin som talar och att ni inte har spelat det på ett bra tag, är iaf den slutsatsen jag fick efter ha testat det igen för nåt drygt år sedan. Men visst, fysik... 12/10 hade en upplåst porche på nån lantbana där man kunde komma upp i såna enorma hastigheter och mer eller mindre hålla fullt genom hela banan. Riktiga adrenalin kickar. Det spelet som varit närmast den känslan efter det är most wanted, alla andra spel imho... 11/10 Bilarna verkar ju inte alls reagera som bilar ska, plus så gillar jag inte hur kameran funkar. Lär testa demot, men är demot någorlunda likt filmen nu så blir det knappast ett köp. 11/10 Håller med! Precis så tänkte jag när nästa spel efter Porsche versionen släpptes. Fan jag tyckte tom. Porsche spelet hade galet grym kör känsla. Realistiskt faktiskt, jag låtsades att jag hade en Porsche på riktigt när spelade spelet med min "Dexxa" rat... 11/10
Skicka en rättelse