Ryktena om Wii HD, en hårdvarumässig uppgradering av #Nintendos populära spelmaskin, avfärdas av Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America. I en intervju med Venture Beat förklarar han att uppgifterna helt saknar substans.

Det är bara rykten och spekulation. Jag är besviken på att det rapporteras som fakta av en rad onlinemedier.

Det var i förra veckan som flera medier [n=27913 uppgav att] Nintendo arbetar på en utvecklad Wii, med antingen hårddisk eller mer minne. Wii HD jämfördes med hur Gameboy uppgraderats genom åren; i grund och botten samma maskin försedd med diverse förbättringar. Men officiellt finns alltså inga planer på att skicka Wii på samma resa.

Kanske med optiskt utgång? Skulle jag gilla iaf. 09/06 Varför i hela friden behöver man en HDD till Wii? Går utmärkt med det inbyggda minnet samt SD kort. så mycket plats tar inte spel och saves.. 13/10 Vadå. Nintendo har ju aldrig varit bra så vad skulle en HD upgrade göra för skillnad? Botten ner för nintendo. 13/10 Har dom sagt att dom skall lansera en Wii HD? _Läs_ innan du postar så blir forumet trevligare för alla... 12/10 kassa skitar som inte kan stå vad dom sagt :P 12/10 Det är väl bara positivt egentligen. Det är självklart att de håller på med en ny maskin som ska ersätta Wii inom några år men förhoppningsvis blir det inte bara en "Wii HD" utan en helt ny maskin. 2011 kommer hårdvara av 360 och PS3-kaliber vara mycket... 12/10 Det behöver inte komma en ny Wii med inbyggd HDD, lägg till support för externa hårddiskar via USB istället i firmware:n vilken inte är nå svårt och jag förstår fortfarande varför dom inte hade det med från första början när dom lanserade maskinen. 11/10 Mja... de har en ny DS på väg. Vet inte om den är mycket bättre än den förra. Men typ: bättre skärm (större), en 3 MP kamera, SD slot för bilder etc istället för GA slot och sen en egen app store för att kunna ladda ner saker. Release verkar vara första... 11/10 På sätt och vis så har de ju ingen anledning att förbättra den redan bäst säljande konsolen. :up: Men samtidigt så kan vi väl alla hålla med om att det vore hemskt trevligt o ha en Wii med lite mer prestanda under skalet? :) 11/10 Kanske inte behöver göra en kraftigare Wii... Bara en version med en inbyggd HDD på kanske 20GB skulle väl skapa köpfrossa 10/10
Skicka en rättelse