#Sonys amerikanska del utnyttjar sin officiella blog allt mer för att ge både sina egna och andra utgivares spel en tid i strålkastarljuset. Det är också där de kommer med nyheter om konsolens uppdateringar och det är precis vad de gjort idag med en genomgång av firmware 2.50.

De stora nyheterna lyser kanske med sin frånvaro, men det finns en hel del användbara förbättringar. Bland annat kommer du nu ha möjligheten att specificera när handkontrollen ska stängas av efter en tids sysslolöshet och om konsolens ska stängas av efter avslutade nedladdningar eller ej. Den omtalade skärmdumpsfunktionaliteten finns där, men precis som väntat är den spelberoende och i dagsläget vet vi inte vilka titlar det är som kan tänkas stödja möjligheten att spara ner bilder till hårddisken.

Fan jag tycker jag har klickat runt som en galning där hehe. Jag får kolla lite mer. Tack för tipset. =) 15/10 gå in till det spel du vill. klicka på information, där finns det nått med katograti eller namn eller nått sånt, som man kan fylla i. om man gör det skapas en ny mapp. om man sedan anger samma namn på ett annat spel, så kommer de under samma mapp =D 14/10 Vadå troféer? Till vilka spela då? Jag läste i det officiella forumet för COD4 att de inte kommer att implementera något stöd för troféer till PS3:an. Kan någon bekräfta annorlunda? 14/10 PlayStation 3's upcoming 2.50 firmware includes support for Flash 9 via the console's web browser alongside various changes announced yesterday. Eurogamer has also been told that you'll be able to see optional EXIF (exchangeable image file format) infor... 14/10 Det jag verkligen skulle vilja se i XMB är möjligheten att sortera spel och demos efter eget huvud. Jag vill kunna göra "foldrar" under Games (och övriga kategorier också) och döpa dom till vad som helst. Sen sortera spelikonerna som jag själv vill. Dom... 14/10 Kändes som om det var en del matnyttigt där. Power save och Background downloading funktionerna är riktigt bra. 14/10 När ska dom släppa Home? Snart orkar man inte bry sig om det längre. 14/10 SLäpp updaten till 1000 stycken ps3 och kolla hur många som går sönder. Går ingen sönder så släpper ni ut updaten offentligt, så man inte är tvungen att ominstallera hela konsolen. 14/10 Den funktionen finns redan, bara utvecklarna som är sega med att implementera det... #pixeljunk-eden har stödjer det tex. 14/10 Tydligen svårt nog, parantesfel där. ;) 14/10
Skicka en rättelse