Nätrollspelet #Warhammer Online har på mindre än en månad nått 750 000 registrerade användare, uppger #Mythic och #Electronic Arts. Därmed fortsätter spelet att gå bra också efter [n=27807 den lyckosamma premiären] - en halv miljon registrerade sig den första veckan.

Spelet släpptes den 18 september och har mötts av lovord på många håll, bland annat här på FZ. Det står i kontrast till det problematiska utvecklingsarbetet; spelet har bytt utvecklare, försenats åtskilliga gånger och lagts ner och återuppstått - två gånger.

Det är aldrig 1 månad gratis... du säger ju det själv, du KÖPER spelet och 1 månad.. 15/10 Sen undrar jag varför man lägger ca 400kr på något man menar spela i en månad, känns som det finns andra spel som vore mer värda att titta på istället om det bara är ett kortare tidsfördriv man vill ha. 15/10 Skönt att se att det går frammåt för WAR. Nu hoppas man bara på att fler ansluter sig till denna skala. Tycker det har gått riktigt fint för WAR med tanke på hur länge det har vart ute. Kul att läsa alla WoW-fanboys inlägg där de jämför WAR med ett spel... 14/10 Lite OT: PVP = Eve-online :P 14/10 Beta är trots allt beta. Men tänk på att problemen inte gäller spelet, utan en överbelastad hemsida. Kan ärligt säga att jag inte har någonting att klaga på av Goa - mer än skamligt dålig planering av OB och hemsidan. Betan var helt perfekt fram tills... 14/10 Icke, har testat alla addons och fixar, löser inte problemet för mig. 14/10 En månad gratis - om du KÖPER spelet. Så det är precis lika "svårt" som för något annat spel. 14/10 750 000 inte så svårt när man har 1 månad gratis utan registrering ;) (kommer att droppa ganska snabbt snart ska ni veta, jag tror det kommer att stabiliseras runt 300 000 eller så...) 14/10 Kul att det säljer. Hoppas att det fortsätter i samma takt. 14/10 Precis - du kan inte påstå att wow skulle vara bättre enbart grundat på att den har 11-12ggr fler spelare. Den har ju som sagt var 3 år bakom sig. Tro inte att de 10 miljonerna joina första månaden. 14/10
Skicka en rättelse