I morgon onsdag uppdateras Playstation 3:s firmware (mjukvaran som bland annat styr konsolens huvudmeny) till version 2.50. Som vi [n=28179 berättade i går] ingår ett verktyg som kommer göra det möjligt att ta skärmdumpar från spel (om programmerarna väljer att lägga in stöd för det), bättre stöd för trådlösa headsets (volym, batteritid, hd-stöd med mer), utökat trophy-stöd, stöd för Flash version 9 och lite annat.

Också PS3:ans bärbara lillasyskon PSP kommer uppdateras i morgon. Versionsnumret stiger till 5.00 och nytt är bland annat ett fullstort tangentbord på skärmen för att underlätta surfande, en timer som stänger av maskinen efter viss tid och direktåtkomst i Playstation Store så att spel kan köpas och laddas hem direkt till konsolen om du är wi-fi-ansluten.

Är det bara jag eller är hastigheten på xmb ruggigt mycket snabbare nu ?? 18/10 Som dom alltid brukar vara? Har inte själv drabbats av några problem med nån patch som kommit(än) och detta verkar gälla en majoritet av användarna, klart att det är kasst när brister slinker igenom och folk får problem men det där var att överdriva sak... 15/10 Nej du borde inte vänta v1ctory. Verkar som en jävligt nice update. Timer passar mig perfa! Glömmer ofta att stänga av. 15/10 Verkar ju schysst. Om man nu hade ägt ett ps3.. 15/10 Jag tänkte spela på min ps3a under min håltimme imorrn, borde jag vänta och se om patchen är välfungerande? 14/10 Hoppas att updaten inte är sönder som dom alltid brukar vara. :( Tycker bara synd om dom som sitter med fulla hårddiskar med bilder,filmer och musik och sedan är man tvungen att ominstallera sin ps3 för något mjukvarufel :/ 14/10 Varför inte Flash 9 till PSP? Surfar ganska mycket på den innan jag somnar i sängen på kvällen och stöd för aftonbladets webbTV (vilket Ericson nu äntligen har i P1i) och annat mums vore fantastiskt. 14/10 Ja, det är nog säkrast. Sist blev jag av med all speldata och alla sparfiler för 12 spel. Inte så kul. Glömde dessutom att ta ur en spelskiva ur konsolen när jag skickade iväg den så jag blev av med Lego Indiana Jones för gott. Kul. Fick även kontakta... 14/10 Aa, hoppas! En nerladdnings funktion skulle inte heller skada :p 14/10 De kanske lägger till det sen. Ps3 har stöd för det men sen är det upp till spel tillverkaren att lägga in det. v1ctory: ja det får man väl hoppas. 14/10
Skicka en rättelse