Blizzard har tidigare gått ut med att företagets målsättning är att släppa en WoW-expansion per år. I ett dagsfärskt uttalande hos Eurogamer bekräftar Blizzard-chefen Mike Morhaime att dessa ambitioner finns kvar. World of Warcraft: Wrath of the Lich Kings släppdatum är den 13 november och håller således tidsplanen, men enligt Morhaime kommer nästföljande expansion inte hinna släppas under 2009.

That's still the ideal goal. But as with anything, there is this underlying rule that trumps everything, which is that we'll take as much time as we need until... it reaches the expectations of ourselves and our players.

Morhaime påpekar också att Blizzard allmänna hållning är att expansionens innehåll är viktigare än när den lanseras.

Njae, det är väl snarare så att stora delar av WoW-befolkningen har spelet som jobb :P Lika lustigt varje gång att se hur alla diskussioner om WoW snabbt hamnar i skyttegravskrig. Personligen har jag inte mycket till övers för spelet idag, men det tar... 17/10 Haha bekräftar dina föraningar... jisses. Aja får väl låta dig tycka det orkar inte ens kommentera det. Tråkigt att du har den bilden av DJs, passar inte in alls på någon av de house-djs jag känner i malmö, 30+ och tråkiga måhända men knappast egocentri... 15/10 Ännu ett? Folk som blev förbannad när TBC kom. Släpp allt i patchar för helvete! 15/10 Så mycket för "En expansion per år för att hålla spelet fräscht." Blizzard kan verkligen inte göra någonting rätt.. 15/10 är servrarna fortfarande nere? 15/10 Ok om jag hade vetat att mina kommentarer ledde till 3:e vdkgt så hade jag hållt käften stängd och tangentbordet urkopplat. Känns som att man kommit in i Blizzards wowforum. Med alla ICKE antisociala ICKE wowknarkande underbara wowfans.:| Bättre så? :D 15/10 Blizzards policy i ett nötskal. ;) 15/10 11miljoner antisocial socialfall. Klart jag tar åt mig. Jag är varken eller av de två sistnämnda. Finns ingen jävla anledning till den generaliseringen, den var totalt subjektiv, saknar substans och därmed helt onödig. Ed on topic: Tror knappast jag for... 15/10 Take it easy, att du är DJ talar bara i mot dig för att alla såna jag träffat har varit dom mest egocentriska och självupptagna människorna som någonsin existerat. ;p Får jag fråga vad du heter? Dj artist namn?Skulle vara kul att kolla upp för halva dit... 15/10 Så att jag reagerar på att samtliga av hans kommentarer i alla nyheter är bara meningslöst gnäll är att bekräfta att det ligger sanning i hans påstående. Ni båda har ju uppenbarligen stenkoll på alla som lirar WoW. Drunken monkey boxer grattis du vann... 15/10
Skicka en rättelse