Om drygt två veckor ska #EA försöka skrämma brallorna av oss med rymdthrillern #Dead Space. Enligt vår färska förhandstitt ligger tonvikten på annat än skräck, men icke desto mindre ser det ut att kunna bli en habil upplevelse.

I dag har två nya filmer dykt upp här på FZ. Den första kallas lanseringstrailer och innehåller således en hårt komprimerad sammanfattning av vad spelets handlar om. Den andra är en utvecklardagbok där kodfolket snackar om sitt arbete.

[v=3175]
[v=3177]

Va rätt sköna faktist, men gillar nog den låten mest av det lilla jag hört än så länge, ingen annan av deras låtar du kan rekommendera? 16/10 Personligen tycker jag detta spelet är det enda EA spel värt att köpa på mycket lång tid. Vill inte säga att det ser asbra ut för jag hatar EA....Men definitivt ett steg i rätt riktning. 16/10 Vad är det för nåt aldrig hört talas om det? Ännu ett fjoll band eller? Själv lyssnar jag hellre på metall 16/10 Är ett stort fan av science fiction filmer, skräck för att inte tala om Alien Filmerna. Detta spel faller mig rätt i smak, kan knappt bärga mig :P 16/10 nu vågar jag inte köpa. 16/10 Det verkar populärt att köra Sigur Ros nu, de hade ju en sigur ros låt till en Prince Of Persia trailer nu senast också. Förövrigt verkar detta bli ett sjukt häftigt spel, jag är riktigt sugen på det. 15/10 Fanken, ska sluta kolla till den här nyheten nu och undvika Dead space så mycket som möjligt fram till release. Det här går ju inte, jag kommer förstöra det genom min egna hype annars >__<" 15/10 Jag blev otroligt sugen när jag såg filmerna! Inte brytt mig så mycket om det här förut, men nu är jag sugen bortom beskrivning! 15/10 Om du inte hört Sigur Ros innan så bör du deffinitivt kolla upp dom! 15/10 Va ju nån gubbe som hade likadan dräkt som han, hade ifs inte hjälmen på sig, men han verkade ha lite problem med sitt huvud där, berodde väl på det... Men jag tycker det verkade rätt schysst faktist, gillade känslan. Schysst musik också, Sigur Ros säge... 15/10
Skicka en rättelse