En demoversion av #Tom Clancy's Endwar finns att tillgå. Den är 1,6 gigabyte tung och innehåller en bana, spelbar i såväl single- som multiplayer. I nuläget är den enbart tillgänglig för folk med Xbox 360-maskiner - huruvida en Playstation 3-variant är på gång känner vi i nuläget inte till.

Endwar är ett krigsstrategispel som särskiljer sig från den stora massan genom att det kan styras med rösten; du delar alltså ut order till dina trupper via mikrofon. Spelet släpps till Playstation 3 och Xbox 360 den 6 november. En Windows-version är att vänta längre fram, [n=28082 fast när är osäkert].

Uppdatering: en Playstation 3-demo kommer dyka upp omkring den 6 november, meddelar Ubisoft.

Grymt bra röststyrning, dock sitter man inne hos sin bror och "Unit 3 Attack Hostile 1" , känns lite nördigt som ovanstående skrev, men kul ! 17/10 Röststyrningen fungerade överaskande bra. Kände mig dock jävligt nördig. :P 17/10 Har nu testat detta till Xbox360 tyvärr inte live utan bara mot AI (hade inte mer tid).. Jag får säga att jag tycker det var helt ok och kan tänka mig att att det blir grymt Live eller med några polare.. Som risk fast mer aktiv i det hela. Stör mig inte... 17/10 Demots klart lysande punkt var röststyrningen, den fungerade otroligt bra! I övrigt var det som vilket standard-RTS som helst imo... Lite synd, såg fram emot detta. 17/10 Fatta inte riktigt vad det gick ut på, tyckte det var svårt att upptäcka fiender tack vare den kassa och "nära" kameran. Sedan var väl striderna som vissa sagt här, sega. Tyckte även de var lite "livlösa" det var bara pang du skjuter pang dom skjuter... 16/10 har inte kollat hemma än men dom konfirmerar det på andra saiter t.o.m på youtube. Man måste vara guld medlem annars får man vänta 1 vecka till. 16/10 Undrar samma sak, är inte hemma så jag kan inte testa. Ingen med silver som kan kolla lite snabbt om det går eller inte? 16/10 Gonna tanka this 16/10 Okej, testade demot nyss och ja, spelet är rätt segt, det tar typ ÅR att döda en fiendetrupp, att ta över baser verkade helt buggat för trupperna började endast skjuta på basen fastän den var neutral, grafiken är helt okej och menyerna är rätt konstiga.... 16/10 Har inte laddat ner spelet själv än men vet att om man bygger nån form av commandbil så kan man få en övervys blick. testa det en gång. 16/10
Skicka en rättelse