Nästa uppdatering av den stilrena lagpangaren #Team Fortress 2 kommer dröja till nästa år. Det berättar #Valves Doug Lombardi för Shacknews. I nuläget läggs all kraft på att färdigställa #Left 4 Dead (också det en lagbaserad shooter, med co-op som säljargument) och när det är klart återgår man till att underhålla Team Fortress 2.

Windows-versionen av TF2 har genomgått relativt stora förändringar sedan premiären för ett år sedan, bland annat nytt material för ett par tre spelarklasser. Tanken är att samtliga klasser ska förses med nytt material vad det lider och även att applicera dessa uppdateringar på Xbox 360-versionen. Playstation 3-folk tycks däremot få klara sig utan patchar och annat godis; Valve har inga egna PS3-utvecklare, vilket [n=27721 enligt Gabe Newell] sätter käppar i patchhjulen.

Alarcron: meningen "ett par tre" betyder 2 till 3 stycken, i alla fall vad jag förstått. Jag hoppas att de verkligen följer vad de lovar och patchar upp alla olika klasser. Ett spel som får extramaterial gratis titt som tätt har en tendens att leva och... 18/10 Bara jag som uppmärksammade antalet spelarklasser som fått extra tillägg? - "ett par tre spelarklasser." Detta måste innebär 1 + 2 + 3 = 6. Okej, ordmärkeri. Till saken, hoppas nu att de fixar L4D då blir jag glad! :) 17/10 Fan, jag hade hoppats att några av de klasser jag faktiskt gillar skulle få sina uppdates. 17/10 Gissar att Turtle Rock Studios blev ett med Valve när de blev uppköpta. L4D demo kommer i början på November. Sen kan jag tipsa om att Steam tar sedan igår emot förbeställningar på L4D. Så nu är man redo. 16/10 Trodde det var Turtle Rock Studios som gjorde L4D till Valve medans TF2 var in-house... Snacka om att känna sig ambivalent - längtar både efter efter fler unlocks i TF2 (Scout eller Engineer) och zombiepangande i L4D. Jag vill ha mer av allt och oftare!... 16/10 någon som vet när L4D demot kommer? är grymt sugen på att testa detta! 16/10 Fan då, hade suttit jävligt fint med en patch till höstlovet. Aja, hade ändå tänkt införskaffa L4D så blir väl fint. 16/10 TF2 hade ändå kort livslängd =/ 16/10 Äsh.. varför ska dom släppa en massa onödiga patcher för? Det blir mer spännande att få nästa istället :) Hoppas att den då är riktigt bra och stor! 16/10 aaahh, vill ha update på TF2 snart, men det lär ju inte komma för än nästa år.. =( 16/10
Skicka en rättelse