#Motorstorm var en av lanseringstitlarna när Playstation 3 släpptes i Sverige för drygt ett och ett halvt år sedan. Spelet mottogs väl men det kritiserades för avsaknaden av split screen så att flera spelare kunde lira på samma konsol/teve. Detta är åtgärdat i uppföljaren #Motorstorm: Pacific Rift som släpps om ett par veckor. Och från och med i gårkväll kan du och upp till tre polare testa hur det fungerar - en demoversion finns att plocka hem från Playstation Network.

Utöver split screen stoltserar denna racinguppföljare med nyheter som grönskande tropiska miljöer, förbättrad fysik (både bilar och miljöerna är mer skadebenägna), möjlighet att spela egna låtar, med mera. Spelet använder en förbättrad version av den spelmotor som användes i ettan, vilket borgar för riktigt läcker grafik.

Ska bli skoj. Hoppas FZ har motorstormtävling igen så man kan försvara eller förbättra 3:e platsen från förra året :) 19/10 Så vitt jag vet fanns det inte med 4-spelars splitscreen i detta demot men jag kan ha fel. Dessutom är det jävligt mycket snyggare än ettan tycker jag. Att sen hela spelet blir ännu snyggare kan väl fan inte en jävel klaga på? 18/10 Lite off topic: Jag bytte HD i min och blev duktigt överraskad över hur otroligt simpelt det var. Det tog inte mer än en kvart - och då räknar jag med tiden det tog att köra en backup på saves osv samt att återställa det efter att nya disken satt i låda... 18/10 Tycker helt klart att det känns som ett rushat och opolerat demo. Det grafiska intrycket är sämre än i ettan. Bilarna känns sega och fartkänslan infinner sig inte riktigt. Stor miss av dem att inte visa upp stödet för sixaxis-styrning, funkar ju klockre... 18/10 coool!! 18/10 Kudos till dig som kan inse att man har fel. På tok för envisa nötter i diverse forum. 17/10 aah nice =) tror dock min 40gb är full =( har typ 11 blu-ray spel installerade samt Siren blood curse från psn på nästan 10gb.... EDIT ok tog bara 600mb - drar med ner det nu =) 17/10 Förbättrad demolering av bilarna behövdes knappast, vad som behövdes var att ta bort de onödigt långa animationsscenerna när bilen sprängs. De är så otroligt onödiga. 17/10 Om du läser nyheten noga så ser du kanske att det står "Och från och med i gårkväll kan du och upp till tre polare testa hur det fungerar". Det kan förstås betyda att dina tre polare får sitta bredvid och se på när du spelar men sannolikt betyder det... 17/10 går det att lira Split-screen på demot? 17/10
Skicka en rättelse