Macintosh-versionen av #Call of Duty 4 har uppdaterats till version 1.7. Därmed når den samma version som Windows-varianten (som släpptes i juni) och det ska framöver gå utmärkt att mötas online mellan de olika plattformarna. Tre nya banor ingår, serverbläddraren har uppdaterats och ett par andra nyheter står också till buds (se hela listan nedtill).

[fi=7563]

Klicka för mer information

1.7 Change list

- New maps Creek, Chinatown, Broadcast, and Killhouse
- Hardcore and oldschool server browser filters
- Fix for a Denial of Service attack.
- Fixed an exploit that allowed players to access certain console dvars during multi-player matches.
- Fixed a crash that could occur when a Chinatown Sabotage match would go into over-time.
- Fixed a bug where the MP icons (Bomb, Defend, Capture, etc) were always showing up as English regardless of the install language.

Tack till floxwoop för detta #nyhetstips!
Det där var så dumt sagt att jag nästan avstår från att påpekta det. 20/10 Folk som sitter på en mac förtjänar inte ens att kunna spela bra spel såsom CoD4. Dom kan gott få nöja sig med harpan och liknande. 20/10 Finns det folk utan logik? Nice! 20/10 De få spel jag har testat har funkat riktigt dåligt. Då har jag ändå en iMac 24" 3,06Ghz, 4GB Ram och Geforce 8800 GS 512MB. EVE var ju dessutom katastrofalt dåligt. Nej, då håller jag med om att det i så fall ska vara renodlade macportningar. Blizzard... 19/10 Nej! Inte fler cider-spel! Jag har en MacBook Pro med ett GF8600M och prestandan har varit hemsk i de spel jag har spelat. EVE hackar i OS X (gamla grafiken dessutom) samtidigt som windowsversionen flyter på utan problem med allting på maxinställningar.... 19/10 Nästan on-topic: Windows-spel på mac:en är inte kul att köra i Parallels eller VMWare Fusion. Dessa emulatorer fixar inte Direct-X-emuleringen tillfredsställande (läs: framerate som i ett bildspel). Om man kör Windows i Apples Bootcamp så är det som att... 19/10 Är det bara jag som får: "Call of Duty 4 - Modern Warfare Multiplayer does not appear to be installed correctly. The installation of Call of Duty 4 - Modern Warfare Multiplayer (located in /Applications/Spel/Call of Duty 4) appears to be incomplete. Rei... 18/10 Alla spel funkar inte på nyare Macar, däremot kan man installera Windows på dem och då kan man förstås lira. Rolle90 - jämför man med Mac OS X är det många jäkligt stora fel på Windows. Tvärtom också, naturligtvis, men OS X känns ljusår före Windows i... 18/10 Alla spel funkar väll på nyare macar bara installera windows. 17/10 Of-topic hehehe, är faktiskt inget fel på Windows - fast än då jag har funderat lite på att skaffa en Imac ^^ 17/10
Skicka en rättelse