Kampen om MMO-spelarna rasar vidare i ett allt tajtare klimat - #Warhammer Online har gjort succé och när #Lich King lanseras nästa månad lär alternativen få det en aning kärvare. #Age of Conan ger inte slaget förlorat riktigt än; inom ett par veckor uppdateras spelet rejält.

#Funcom går på sin hemsida igenom ett par av de stundande ändringarna. Ett system för konsekvenser vid PvP-strider införs; om du slår ihjäl underlägsna fiender markeras detta med poäng och om du härjar för mycket stämplas du som kriminell eller mördare. Combat-systemet kommer också förändas; det blir snabbare och mindre kraftfulla. Följ länken nedan för att läsa mer om dessa och övriga förändringar.

Exakt vad jag ville veta... 23/10 tänkte dra igång det snart igen :) 23/10 Är trött på folk som hela tiden klagar på AoC bara för att det är på modet att göra det :( 21/10 Alldeles för sent. Även om jag spelade AoC ett bra tag och tyckte om det så känns WoW LK mycket mer intressant än detta. Visst, några av uppdateringarna är okej, men inget banbrytande. Kanske loggar in nästa år eller nåt. 21/10 Får prova detta längre fram igen när jag pallar aktivera mitt konto (och när den väl är patchad). Just nu är det War som gäller endå :) 21/10 Stora problemet är att dåliga första intryck kan förstöra ett MMO även om de senare fixar många av problemen. Visst, de kan få en stadig spelarbas och därmed hålla spelet uppe i många år, men chansen att nå ut till de stora massorna är över. 21/10 Dom har ändrat mycket sen releasen. Bland annat patchar dom bara med "stora" patches . PvP har blivit mer balancerad . Pve=Har raidat all end game content vilket är T1(kylikki,yakhmar och vistrix) och T2(wing 1 och wing 2) och det enda som var dåligt... 20/10 PVPn är omarbetad, långt ifrån jämförbart med hur det en gång var. 20/10 Fan va skönt att höra, AoC som är de mest fantastiska mmorpg spelet ja spelat. Warhammer Online har gjort succé? Asså? ja kan inte hålla med dig där, de har ju bara funnits i en månad drygt mer eller mindre... man får bara vänta och se ett tag till fram... 20/10 Har de tagit bort instansieringen av alla zoner än? Det var det jag störde mig mest på av allt i AoC. 20/10
Skicka en rättelse